做醫生定做YouTuber好?

214 回覆
345 Like 473 Dislike

醫生,呢度發現一個反社會人格障礙患者

快啲打電話比青山捉佢入去比其他精神病患者柯篤尿係佢頭上面(夜晚訓教個時),幫呢個病人醫療一下

支持!未來可唔可以出啲有關學生嘅Sen片?
工餘時間做自己想做的野都唔得
仲要佢地係開page講醫學常識,惠及他人之舉

咁推介算唔算商業活動?
會被BAM?
Cls
入左冊啦
d影片太正經,似教育電視
無聊會睇dr rex,當知多樣野
唔係有需要先睇
佢講嘢雖然正經,但方式似9upper ,唔係教緊你野
樓主可以參考下點寫標題同點講得有趣味啲
社會底層教社會精英做野
呢個年代
大家都用好多唔同嘅方法
各有各做
可以啊
加油啊
你估下
佢地現實見開比連登更癲更變態嘅人
你覺得網上留言會攻擊到佢地?
睇唔到佢打咩字,
因為已經完全封鎖
好睇你做嗰樣嘢個目的係咩
我哋就相信網上係一個好好嘅方法去推廣精神科知識

有呢個信念之後努力去做
即使俾人攻擊(咁當然都要反省吓俾人攻擊嘅原因)
我哋都係會繼續
佢都好出名下,個個Po都有佢搗亂
唔使咁上心
咁你睇咗醫生未
見個post上咗熱門 介紹一個免費資源
比囚犯/囚犯家屬/更新人士

詳情:
囚犯/囚犯家屬/更生人士 免費心理輔導
https://lih.kg/3652886
以為講緊cup sir
dilemma between 娛樂 and 認真
醫學知識in and of itself is not fun
In today's era of 娛樂至死, youtube's like 樓主struggle with it a lot
However, with the massive income of 樓主, she/he could film and do whatever he / she likes
多謝你
我哋會繼續學習吓
搵咗啦人哋
職業囚犯
加油

btw 標題要改下 thumbnail都可以改d有趣既

參考下dr rex ,佢條條片都好多view ,同埋好似youtube有10萬view都有一千元收入
做雞算啦
小鳥醫生係你同事
佢係一個愛貓既醫生 同dr rex一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞