初遊歐洲16日

137 回覆
22 Like 7 Dislike
樓豬鍾唔鍾意拉舒福特?
[s]㩒錯未打晒就po咗[/ s]
酒店嗰度有個位比人食野
兩個都係即叫即整 都好好食
Pizza係厚批 似 pizza hut
嗰雞好大份 啲肉好腍 嗰汁都好好食 但注意淨係收現金
同場見到3個利物浦球迷 嗰樣極頹
食完就返去汁行李 準備聽日返倫敦
唔洗抽飛咁好? 洗唔洗$2-3000?
冇話鍾唔鍾意
上季覺得佢跌得幾好 有信心同埋有團火
但今季見佢都係頭耷耷 心不在焉咁
包括見佢落車行入球場嗰陣
會覺得佢完全不在狀態
唔洗抽 但唔係好多位揀
一張€325
都好抵睇
Mary 好正 好似無咩國外輸出
好彩官網買到 炒價貴成倍
佢官網寫送日本
嗰日食完再即刻返去買多轉
Day 17
09:15 check out
跟住去車站食個個早餐就準備返倫敦
10:30出發
12:30到達

坐火車真係舒服好多
留意得好小位放大喼
我地去咗寄存行李之後就去咗9¾月台
排咗45分鐘影相

隔離就係舖頭 唔洗影相可以直接入去

入面啲野都冇乜特別 兜咗個圈就走

跟住就行去食 lunch

14:45 lunch

嚟咗幾日第一餐 fish and chips
叫咗兩款魚一個嗰魚實啲 一個就嫩啲 質素正常
再叫咗個韓式無骨炸雞 最好食
間舖係韓國人開 侍應都係韓國人

食完就過隔離大英博物館
15:45入到去先知17:00收
即刻嚟個 speedrun
一入去有個地圖有介紹乜野一定要睇 仲有埋路線比你跟住行

一個鐘啱啱好行晒
入面其實好多野睇 鍾意歷史或者有研究嘅可以行足一日不過對我地嚟講speedrun已經夠
同埋入面好焗

跟住我地就拎行李出機場啦

入咗禁區之後好多野行
喺入面揾咗間野食
20:00 晚餐

嗰飯甜甜辣辣好開胃
炒麵食落甜甜地 不過味道ok嘅
仲有個薑味芝士蛋糕 食落又幾得意
食完行多陣就 ready上機啦

拜拜啦

終於食到杯面 回程差唔多冇訓過

18.00 返到香港

成個旅程都有驚無險咁完成啦
Hollywood tower 係咪即係tower of terror
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞