屯門二手樓討論(2)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Novoland銀主盤拍賣都係9k
邊度有得買
一到雨季山山D牛蛙交響團又出黎
買3間屯市full paid 收租可以退休未

啲牛蛙聲都唔係度度有得聽
你問吓屯門良心aa9,不過呢啲嘢佢未必會同你講搞到自己少咗生意又冇錢賺
首先要有1000萬現金
銀主盤唔係自己留意拍賣行就有咩
不過按揭唔係禁易做好似
聽過係銀主盤拍完要一個月俾錢成交,冇平時d二手兩三個月成交期咁長,按揭或者做唔切,要高成數用埋按保就9成9做唔切但做按揭呢件事本身,銀行對銀主盤好似冇特別限制
買隻嘢放落去食晒啲牛蛙
留名了解
推一下🤫
Novo間一田3600呎

即係有幾大 想像唔到
隔離菁田邨間惠康8000呎
姐係呢間一田連惠康一半面積都冇
https://www.chungsen.com.hk/tc/auction_details.php?id=7448&wid=82

係咪呢間,拍賣都係忠誠,唔係咩秘密掛
佢地一早係個gp講緊哩間野啦
間野個業主入冊俾人call loan
有冇食過新墟間燒肉男?
果間野3500呎
同埋就算佢開410萬都好,最後競投個價錢未到拍賣行心目中個底價既話,佢最後都有機會收回唔賣

之前大把案例,個開價根本就係氹人去bit價

仲有哩啲拍賣盤如果佢本身有差管理費之類既費用既話,你買個單位果陣會連埋哩啲欠款買埋,如果咁岩你拍賣果個單位差咗好多個月管理費俾管理處公司釘咗契既話,咁你個單位就按揭都做唔到,當然仲有其他業權問題之類啦

銀主盤通常都預咗full pay/大量首期先得,唔係咁易買架
一田咁貴邊啱啲白卡佬
屌你老母,IP都唔使check
即係張相影到幾大就係咁大
我去惠康買算啦😂😂😂😂😂😂
新店將首次坐落於天水圍Wetland Seasons Park商場,為第二間以超市+便利店概念營運的一田KONBINI分店,佔地面積3800平方呎,預計將於2022上半年開幕

wetland嗰間咁上下
😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨仲未買到樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞