屯門二手樓討論(2)

826 回覆
0 Like 1 Dislike
前樓主買左樓未?
買一間蝕一間,AA狗淨係減息都吹咗兩年,香港銀行仲要未必跟足
咁總有人需要 or 想買既
既然你覺得蝕既 點解仲走人黎二手樓到睇
同條白卡講野嘥氣的
咪係,不如正正經經傾下,邊度呢一刻抵買,傾下當前既價
你覺得之後平,咪之後買
你覺得之後貴,咪而家買
各位大大。小弟仲考慮緊先租後買,想搵一房半新樓,附近有車位,暫時考慮都係屯門北,有冇咩盤介紹
屯門北咪山山同novo
月頭問過
novo得番1間3房租盤
5月Novo二期入伙 唔知你等唔等到
一房半都係山山
我估係1房,半新樓
珀御 豐連 novo 山山 屯門 一係城點 都係得呢啲
到時係味其他盤都會劈價,因為供應多
唔好理條弱智啦
因為自己買唔起樓,咪日日入走黎放負想樓價跌跟住想業主送層樓俾佢囉
睇得出佢見樓價開始彈返少少 就入黎咬人
本身豐連幾好。但車位供應唔夠..
淡友唔緊要呢個好低質
哩啲人一般現實都係一事無成,唔抵得人哋有錢買樓,想全世界同佢一樣咁廢或者現實日日俾人笑廢柴,跟住咪要係到笑鳩人平均心態囉

你睇佢又要扮睇樓,又要扮買咗NOVO land,又要扮自己有層樓蝕緊錢,又入撒巴個GP貼糧單就知道佢真人有幾自卑啦
淨係睇佢啲回覆,就知道佢個人有幾廢柴啦
都唔係正經討論
真,本身大家都正經討論緊邊到好住,邊到唔值口價
無拿拿死入黎講埋啲傻鳩野,搞到成個post污煙漳氣

人地撒巴好地地post曬啲凶宅成交俾大家參考,又俾條傻鳩檢舉到封埋ac
哩啲廢柴都唔知生存係哩個有咩貢獻,累人累物
我係佢嘅死撚咗佢算啦
都唔係正經討論
真,本身大家都正經討論緊邊到好住,邊到唔值口價
無拿拿死入黎講埋啲傻鳩野,搞到成個post污煙漳氣

人地撒巴好地地post曬啲凶宅成交俾大家參考,又俾條傻鳩檢舉到封埋ac
哩啲廢柴都唔知生存係哩個世界有咩貢獻,累人累物
我係佢嘅死撚咗佢算啦
現實就係有呢啲廢柴先得人驚
網上大大聲,現實唔敢出聲驚俾人笑柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞