老母的抉擇leica vs fujifilm

164 回覆
63 Like 235 Dislike
開始有啲擔心佢 轉個頭頭老竇老母都死埋

大家就住玩 唔好太快玩爛佢
想賣xt 5 pm 小用
https://t.me/sixwwing
係呀,係連孝道都無得盡陰鳩公
係,你呀爸呀媽都不得好死
[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (97)
https://lih.kg/BMfAaBX
同你班傻鳩講野都浪費時間,blcok鳩晒你班低能仔
哎喲 個玩具又爛咗啦
精神勝利法
你一定好有錢

你都係想我咁講啫~
Leica M2 加50mm f2
2萬內買到喎
2萬買部相機又叫有錢?
又搵極端例子,咁我買部無反最平三千都有,你部咪好能貴囉
有幾極端
2萬蚊係相機中位數嚟
用2萬呢個價位買相機好正常
咁都叫有錢人?
你用三千蚊買相機唔係我果部好撚貴
係你好撚cheap姐
你用中位數俾?你係用你嘅中位數同人地嘅高級機比呢
你嗰種殅心都唔肯認錯嘅性性,真係窮撚先會咁低賤

你不如打返好啲中文先

2萬蚊買一機一鏡都調好有錢
貧窮限制咗你嘅想像
GFX 加支標ZooM (2nd hand) 過兩皮..

不過我回哂本...
弱撚智咩大部份人先用萬幾買機

Z8 body only=HK$25,650.00 至 HK$32,800.00

Canon EOS R6 Mark II (Body $17,480 / 24-105mm STM Kit $19,980)

Zf body only= HK$15,900.00 至 HK$18,100.00

A7r5 body only=HK$22,550.00 至 HK$29,490.00

A7r4 body only= HK$16,520.00 至 HK$25,990.00

2023年相機銷量top 5
淨body 都呢啲價位
「大部份人先用萬幾買機」
你講得啱淨body萬幾
又搵極端例子,咁我買部無反最平三千都有,你部咪好能貴囉
有幾極端
2萬蚊係相機中位數嚟
用2萬呢個價位買相機好正常
咁都叫有錢人?
你用三千蚊買相機唔係我果部好撚貴
係你好撚cheap姐
弱撚智咩大部份人先用萬幾買機

Z8 body only=HK$25,650.00 至 HK$32,800.00

Canon EOS R6 Mark II (Body $17,480 / 24-105mm STM Kit $19,980)

Zf body only= HK$15,900.00 至 HK$18,100.00

A7r5 body only=HK$22,550.00 至 HK$29,490.00

Sony A7 IV 連 SEL2870 28-70mm 鏡頭套裝=HK$15,850-16,780行貨
HK$15,680-16,300水貨

2023年相機銷量top 5
淨body 都呢啲價位
「大部份人先用萬幾買機」
你講得啱淨body萬幾
你乜撚榜呀
慘得過人哋有錢買 q ?
Map camera 2023銷量排行榜
賣得最多嘅5款機

佐證我口中所講「一機一鏡中位數係2萬」
2024年仲有人話用Leica =有錢
白鳩痴
一個平台代表全球?
有代表性過你條撚樣一句
「弱撚智咩大部份人先用萬幾買機」
可能佢平日生活圈子係咁都冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞