Lycoris Recoil 莉可麗絲 討論區 (55) 二期/新作等待區

763 回覆
8 Like 2 Dislike
啱啱睇完直播 係咪未有活動細節 有啲想去
個場啲位好撚窄勁唔好坐
我9號睇,坐E列14已經算超近
有啲位要扭頭睇山項就睇唔到

啲位真係有啲窄但第一次坐咁前同咁靚既位啲主角睇得好清楚
肯講新作未牙
個場本身比細路睇hero show 所以設計得比較窄
同埋張凳真係好撚硬 坐到屎忽好痛

中間C~G都係靚位嚟
舞台設計分左3層
A同B 睇最底果層雖然好近
但有啲scene係中間~最高層嘅話就睇唔晒

星期二用張F-19換左張K-26
千束去返舊電波塔打真島手下果幕近到 河內好似係我耳邊開槍咁

今日又請左假去睇
雖然有幾幕係後面真係睇唔到但咁近好似佢地係我前面做戲咁正過係山頂既,謝幕個陣發現未席個幾個女仔都幾靚下,可惜無乜機會出場
佢地演左好多角架
真島手下,lilybell 末席,細千束(制服),細千束(輪椅),路人,咖啡店常連客

細千束(制服)演得好好
完全還原左動畫個細千束有幾屈機
原來有咁多有啲心思思想買碟,可惜唔知點買加無字幕聽唔明所以放棄了我都係靠原作記憶腦補劇情同對白係咩
會場填form就有會場特典
但要日本地址等佢寄過去

反正事後都仲有各大店舖/amazon 會買到
而且仲有唔同特典
舞台劇有啲後悔有set生寫無買到可惜佢唔會係出面一兩間hmv個度擺檔賣
好奇問下點樣體現到佢係細千束
唔係講緊因為係第二個役者所以係細千束依類
係真係相對細個既役者?
係第2個演員但全程都一閃而過加上背影睇唔到樣咁,就咁睇都幾神似,同埋有重現動畫入面黑影紅眼個幕

本西初時睇定妝照唔太似,但睇番原來又靚又還原

河內最後夏威夷跳個幕感覺佢應該大把貨係手
日本舞台劇真係好正全部都係即時反應同走位但佢唔再出新作就無續集了
心臟要逃走了嗰到本西都做得好好
愈黎愈鐘意佢
甜到響屋企尖叫左出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞