【新賽季】皇家馬德里球迷吹水區(70)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike

反而isco 可能有

其實都難爭 要同Silva 同小白爭
驚領隊要比面呢d國家隊老屎忽

小白屎左好多

小白應該無
估計前面
ISCO.達仔.SILVA

Isco同silva點會同場 踢2個波
Asensio Morata Pedro
Isco
咁樣

右翼機師

asso morata 機師
isco 施巴
洛蘭迪
theo ramos nacho 積仔
ddg

Keeper轉埋卡斯拿
有預感世杯後都唔會有bigname加盟
因為世盃最搶眼既球星就係已經係隊中既isco

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選
除非嚟緊全季都keep到近期既狀態啦

反而isco 可能有

小白屎左好多

小白應該無
估計前面

Isco
咁樣

卻老摩迪ISCO都同到場啦

Isco同silva可以同場
最近先佢地先一齊正選 一左一右
D波比晒Isco射

反而isco 可能有

小白屎左好多

小白應該無
估計前面

Isco
咁樣

右翼機師

asso 5月 機師
isco 施巴
洛蘭迪
ddg卡斯拿

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選

下屆先係佢舞台

歐國杯未有丹比利/Mbappe 已經紅勁
佢兩個加埋基士文

諗起都好笑
前面3隻跑狗
中揚一堆無腦niggar
中前場應該斷開哂

Mbappe條柒頭出年仲係度先講!

講得好

臭jer佬笑死人

仆街仔浪費晒人地d精

下屆先係佢舞台

佢兩個加埋基士文

諗起都好笑
前面3隻跑狗
中前場應該斷開哂

講得好

臭jer佬笑死人

仆街仔浪費晒人地d精

橙,一滴精十滴血

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選

反而isco 可能有

小白屎左好多

小白應該無
估計前面

Isco
咁樣

右翼機師

asso mayoral 機師
isco 施巴
洛蘭迪
ddg

on9 咁先岩

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選

反而isco 可能有

小白屎左好多

小白應該無
估計前面

Isco
咁樣

右翼機師

asso morata 機師
isco 施巴
洛蘭迪
ddg

好出奇咩

下屆先係佢舞台

佢兩個加埋基士文

諗起都好笑
前面3隻跑狗
中前場應該斷開哂

講得好

臭jer佬笑死人

仆街仔浪費晒人地d精

橙,一滴精十滴血

死g lo

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選

反而isco 可能有

小白屎左好多

小白應該無
估計前面

Isco
咁樣

右翼機師

asso mayoral 機師
isco 施巴
洛蘭迪
ddg

on9 咁先岩

五月不了 反定先
咁快j世盃陣容
又係時候召集weak team手足
差唔多上床訓
差唔多上床訓

訓左係床了
不過我諗應該醒唔到
差唔多上床訓

me 真皇
差唔多上床訓

睇埋熱訓
皇馬新王子「拉」唔住

【星島日報報道】皇家馬德里新星馬高阿辛斯奧於西班牙超級盃光芒四射,今晚西甲首輪作客拉科魯尼亞,勢要再次把握C朗拿度停賽的機會爭取士哥領軍打響頭炮。讓球主客和「銀河艦隊」讓兩球「客勝」無問題,串畢爾包主勝過關。

馬高阿辛斯奧西超盃兩回合都為皇馬射入關鍵球,表現大獲好評,更有傳媒封他為皇馬新王子。據報,「銀河艦隊」為免被敵會以贖身費挖角,已經和他展開續約談判。由於C朗繼續停賽,馬高阿辛斯奧有機會再次擔正,領軍延續西超盃雙殺宿敵巴塞隆拿氣勢,作客大勝友賽二連敗的拉科。

old news
差唔多上床訓

訓左係床了
不過我諗應該醒唔到

有啲野大家明嘅
差唔多上床訓

訓左係床了
不過我諗應該醒唔到

渣嫁
 西班牙《國家報》指出,皇馬是如此強大,以至於球隊的主要爭論在於一個也許並不那麼重要的環節上,那就是新賽季施丹該不該堅持使用BBC三叉戟。BBC上次一起正選還是在4月23日在班拿貝進行的國家打比中,自那之後,皇馬贏得了90%的比賽。阿辛斯奧和伊斯高這樣的中場球員表現是如此出色,有關巴爾和賓施馬是否該上場的爭論越來越大。

442/4312
發覺人典踢西班牙
差唔多上床訓

又weak 你假皇
差唔多上床訓

又weak 你假皇

係手機睇 唔方便留言了

假到
知你只睇阿狗
發覺人典踢西班牙

佢25
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞