【新賽季】皇家馬德里球迷吹水區(70)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike

卡尼唔岩踢皇馬
主要無咩帶球能力同速度, 踢唔到皇馬反擊同快節奏
而且我覺得佢技術平平唔打岩西甲地面小組踢法

之前講真應該同拜bid下利雲
目前最岩似係mbappe.. 可惜佢做鈀

之前都有想利雲黎 不過佢同朗應該唔會岩踢

唯賓獨尊 誰與爭鋒

賓二十場先勁一場

對賓來說
母親娘親 不及拖舟親

母親娘親有分別?

無分別 順口啲

爹親娘親啊
葡萄牙巫醫:C朗受咀咒

C朗在西超盃因推衝球證被罰停5場,今夏又受稅家務問題影響,有葡萄牙巫醫就表示這是C朗因為當年缺席父親喪禮而被沮咒。

on9

C朗在西超盃因推衝球證被罰停5場,今夏又受稅家務問題影響,有葡萄牙巫醫就表示這是C朗因為當年缺席父親喪禮而被沮咒。

on9

咀定沮定詛

之前都有想利雲黎 不過佢同朗應該唔會岩踢

唯賓獨尊 誰與爭鋒

賓二十場先勁一場

對賓來說
母親娘親 不及拖舟親

母親娘親有分別?

無分別 順口啲

爹親娘親啊

好多人知我小學畢業 冇錢讀中學
原諒我 ok?

on9

咀定沮定詛

祖咒

on9

黑魔法
想睇利雲幫阿朗做波
有預感世杯後都唔會有bigname加盟
因為世盃最搶眼既球星就係已經係隊中既isco

係阿辛斯奧

西班牙唔入流
法國應該好撚勁

差唔多實力喎

西班牙唔入流
法國應該好撚勁

Yes. 希望迪甘斯唔好再咁固執,重用番我賓。法國好有機!

法國一個識派牌既都無

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選
除非嚟緊全季都keep到近期既狀態啦

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選

係華斯機師

係阿辛斯奧

我都想係辛
但佢應該無正選

反而isco 可能有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞