越南旅行討論 (8)

314 回覆
2 Like 3 Dislike
我講清楚啲
因為我同屋企人去峴港
咁我搞曬4 個人既 簽證填野
我填填下個陣分心咗 唔記得其中一份入境港口係咪填
Da Nang International Airport
( 因為我交表submit 前會習慣cap screen, 偏偏miss 咗呢份 )

1.暫時send 咗email 去問應該點做 睇吓越南個面可唔可以幫我check
2.有個諗法係重新整多次簽證 但唔知越南個面準唔準,最擔心係本身份野係填得岩但又重新整多份一模一樣既簽證入境會俾海關煩

利申 4 月中出發
仲有時間應該夠你睇到張簽證再申請如果錯左
唔得既話到時先加少少錢去整落地都得
1. 我覺得佢唔會理你...我第一次整VISA時彈信 要重新upload 2張, 諗住另一張後補,發覺無得re-submit, SD email 問係無人理
2. 2張應該無問題...上次去河內時計劃時有D kam..出境日子差multi visa(峴港)有效期幾日..專登整多張single(河內)入, 入境時比張佢multi睇, 問我係咪有2張visa就照過到, 雖然最後係multi visa期內走

之前有人話錯port都出/入到,你自己睇為唔為左75u博
lm
Grab 平靚正,火龍黑邊多人同嘢食
海果邊靜啲
搞咩越南簽證個網入唔到
Batik air 1030到峴港變1330
永不錄用
穩陣起見已經重交咗25 美金
今次交表前Cap 曬圖確定自己無填錯野
我用電話入唔到個網
電腦就反而得
小巷終於上岸
9月中峴港來回hkexpress機票要 $1070
呢個係正常價定係平?
好撚平
想知平時呢個日子幾錢
$1070係唔係連稅先
你禁下其他日子比較下

$1200以下唔包行李都好抵架啦
痴撚線..無睇幾日, 又出左勁多片
btw 佢前排D片時間 飛黎飛去...攪到連飛住睇既意慾都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞