係小巴出面見到女朋友出軌

677 回覆
1863 Like 116 Dislike
接唔接受到個仔唔係你親生 接受到就ok
又出軌,上親嚟講都中
其實你一早已有答案,你最後係會選擇原諒佢,繼續行落去。因為你感受到佢比到你既「價值」,但相反你應該要諗一諗,點解對方會咁做呢,原因其實係你比唔到佢需要既「價值」。

其實你改變唔到佢之後點諗點做。

咁不如你換個方向咁諗,條路都要行落去,不如你改變或者諗一諗,有咩可以做多啲對你地之間更有益既事情,令到佢感受到你有佢需要既「價值」,而呢個價值係會令到對方因為需要你而放棄其他既野,去珍惜你。

最後,提提樓主,人冇完美,你感受到佢對你既好,同樣地你都要接受到佢既缺點。對方亦然,你都必定有缺點,當下你應該用盡任何方法令到對方更加需要你,而唔係責怪,責怪完都係無補於事。

「嘗試成為一個有價值既人」
R下痕姐
條女睇死你唔敢分手
身有屎仲大鳩人
咁淋雨濕左上酒店
咁岩熱水唔夠要一齊沖
咁岩仆親插左入去
如果係真人真事咁你都唔分手你都好誇
人無恥便無敵
呢d 女真係唔好放出嚟害人
問清楚啦 結左婚冇得返轉頭總衰
世上無潔白愛情都無咁多小龍女
佢出軌,你接受唔到就分,好聚好散
原諒到就繼續,唔洗聽人講咩on9仔咩埋單呢啲廢話,感受係你自己的唔洗理人點批評
決定咗就好好放低件事,但好老實你要面對呢啲嘢真係有一就好大機會有二
如果你認為都係拔唔開條刺嘅就唔好勉強,無結果的只會互相相害
唔好再咁傻信有玩美嘅伴侶就唔會再hurt
只有底線係邊嘅感情
其實係套咗都可以唔係
小事啦
就算做埋愛都可以係純友誼啦
意外現場
早幾日個POST老婆有左第2個, 你參考下一齊之後會點
又係以前出過軌
不如問清楚有冇帶套先 如果佢同奸夫冇帶套真係接受唔到
唔OT又話無錢唔上進
唔要啦,吊過系 你要唔要?佢話無,你又信唔信? 咁多信任問題遲早爆
個天對你幾好,結婚前畀個機會你睇清楚佢。你當初決定問就即係過唔到自己,next啦,唔好拖太耐
掩耳盜鈴
搵多d錢成為一個令女仔有安全感同浪漫嘅人
無咩歉意,又無講以後唔會再咁
係佢覺得你唔重要
而家佢做錯,我覺得應該分手,叫嗰個男仔同佢埋單
不過樓主你點睇?好想一齊當無事?
人無恥 便無敵
中出即飛
巴打 想講出軌只有0 次同無限次
上星期有個post 係有位巴打老婆出軌
佢老婆結婚前已經出軌過一次,婚後有小朋友又出
如果少陪左就要出軌,咁你以後咪要24 小時陪住佢?
唔想你幾年後又上黎出post 好似果位巴打
我同我啲frd講話係小巴出面撞到女朋友嘅時候都冇人信我 因為太荒謬。現實係我真係見到

當件事真係發生係自己身上嘅時候 真係會覺得世界崩塌咗 明明大家好sweet 點解無啦啦變成咁樣 就算佢對你好 都會有條刺係度 但係放手 又唔捨得放棄4年感情 其實心入面都知要分 我都知自己唔夠好 只係想享受下最後同佢一齊嘅時光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞