係小巴出面見到女朋友出軌

677 回覆
1863 Like 116 Dislike
要散心嘅就去旅行,同埋唔好對自己咁刻薄,想食就食想買就買
明天會更好呀巴打
咁急轉直下
話求咗分唔捨得但兩日都唔使就分咗
既然佢都解釋唔到件事 或者懶得解釋
點解要講大話係屋企但係又同男仔出街
咁一係我原諒佢繼續一齊 一係分
我唔想自己keep住諗件事 就算佢對我好
都覺得佢呃緊我 有條刺
長痛不如短痛
道理大家都明 只不過要狠心上嚟未必做到
自從發現咗嗰件事之後 本身第二日放假約咗frd
但係出到嚟都悶悶不樂咁
又唔敢同frd講 因為啲frd一定係勸分(最後都有講)
依家係對大家最好嘅結局
多謝大家
建議狂食好西同甜品 好有用
樓主你放心啦,條女之後咪又係投懷條仔既懷抱,然後不斷將你之前你不足既地方諗諗諗變成自己起番身既動力。所以你都唔洗咁介意欠佢咩

下到狠心比個叻你 真係唔係咁易
唔少人戴帽都唔捨得分 當正條女係寶
拖多一年半載都係散 浪費人生
係時候做gym了
支持你阿bro 夠決絕
條女都犀利,寂寞就搵第二個男人陪
問佢啦,屌你唔好咁廢
唔問都算原諒,除非乜都唔知
咁仆街個仔樓主有份
多謝你老母咩 以為自己情聖?定當自己悲劇男主角?
對住啲咁嘅女仲多謝佢 對唔對得住你老豆老母?
死beta垃圾自己諗清楚啦 無尊嚴到你咁
身體接唔接觸唔係重點 呃你返咗屋企先係
作故仔哪有女問
樓主好堅強保重頂住,發現一次之後就會一世有刺,以後佢點報行蹤都好難相信

您有咩唔開心難受記得搵fd 傾下,唔好自己屈住呀
唔做雞邊有錢借比你
你冇改錯名
應該迫宮叫佢同契家佬攤牌先

之後先同佢分手,等佢兩邊都冇曬
戒指都有得差住先
最少要同佢啲屋企人講返因咩事求左婚都要分手。
條女一定話你唔好乜乜乜。千祈唔好死左隻死貓
港女算唔算全世界派帽率最高
呢件事既前提係佢真係出軋
你見到可能係
(1)睇錯 (睇你篇野唔似有即時對質)
(2)親戚或其他關係 (好多年無見既表弟之類)
(3)幻覺 (你壓力大, 睇到唔存在既野)
如果你真係愛佢, 佢為你做咁多, 咁你都要出返D力
有錢既請私家偵探, 跟下睇下有無料到
唔怪之得求婚冇戒指都得
因為條女有第二個唔care
睇返轉頭,好彩你仲未買
好撚例牌
當你原諒隔一排再小心d又再去偷食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞