係小巴出面見到女朋友出軌

677 回覆
1863 Like 116 Dislike
偉 在嗎?
借你條女黎撘吓 thx
都唔係咁嘅...,之前有單新聞3個仔都唔係個男人生
樓主加油 你值得更好
喺佢哋同場出現嘅時候,同佢哋講句斯文說話,大意話你哋已經分手,叫個麻甩佬接棒啦
你係愛佢對你既好

自己咁樣都唔會keep得住佢
Hi,佢同我拍拖拍咗好耐 前日先同佢爆房
先中出
喊完算啦
我之前都好似你咁 唔開心都無用 可能人又大左 覺得有女無女都係咁過 俾d時間自己習慣

認清事實 佢唔係你行到永遠個一個
樓主唔係咁都娶條女做老婆下話?
過一排有咗都唔知邊個嘅
無野可以做
消失幾日睇佢反應

無反應,其實你自己知道乜事,留住都賤過袋底泥
呢個回覆睇到我仲以為奸夫親自上連登回覆苦主, 講到好似樓主本身有錯咁
出軌證明有啲野你滿足唔到佢所以要出去搵其他人填補,佢講得大話呃你只係想等佢同人地穩定左先同你講分手

同佢攤牌啦,唔通等佢飛你咩
你幾愛佢又點吖,佢都唔愛你
其實結咗都無乜所謂,背叛同瘀果個又唔係自己。咪公告對家全世界條友出軌而離婚囉,俾人指指點點果個係條女。

有下一代先難搞,唔顧大都要諗住個細嘅成長環境。
一啲都唔柒,即管喊,最緊要唔好返轉頭!
支持你!
抵撚死。

出軌只有零次同無限次 襯未結婚我勸巴打你盡早離場止蝕
你個名
及早發現好過被人呃成世 開口埋口講有幾愛嗰啲都係假架利申過來人
樓主 你唔洗唔開心

你諗下佢一個ego 咁強既人 呢件事咁柒一定唔會同班姊妹呻

所以係你唔開心既時候 佢同一時間搵返條契家佬呻 條契家佬乘虛而入
而家條女幫人含緊 插到啪啪聲

其實係你忙果陣 佢寂寞想搵人陪都無可厚非
但咁撚多朋友/姊妹唔搵
係要搵隻狗公
佢無珍惜你 亦無尊重過你地段關係
你好好彩 你結婚前發現到件事

而東窗事發第一個反應唔係想維護你地段關係而係合理化自己閪痕 其實已經唔洗講落去
佢有幾好樓主你心知肚明

四年可能真係唔短 但你往後人生有好撚多個四年
呢四年有開心過就夠
攤牌 了解原因 分手 操Gym 搵過另一個
成長之後你就唔會無左佢唔得 加油
Ying Ying
有冇ying ying佢個樣睇下呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞