TikTok美國年輕用戶為何對中國威脅論不屑一顧

60 回覆
6 Like 3 Dislike
言下之意,即係侵侵都係弱智啦?
咁人地個國家係你眼中都係弱智既 你理人地弱智把撚咩
你會唔會去匡智會到理入邊D人做乜呀
班友去都無去過中國 點會知中國點監控法
你要個平民諗國家安全把撚呀
依家佢地收左錢幫手諗埋一份?
你會唔會諗返自己國家既安全呀? 你咪又係推返去國家到,大大聲話,班管收左糧唔撚洗做呀,要你幫佢地諗埋
依個係你自己FF出黎既事
你自己幻想就唔好當係真
好正常啦
有邊個係唔怕自己比國家監控呀
有邊個係怕其他國家監控自己架

人地國家無權係你果到執法,相反係一樣
每個國家既人民都係怕自己國家監控
真 而且佢好依世都未必會去一次中國 真係驚閪
香港而家咩都政治化,咁你開心未?
左毒好恐怖
好多普通人都係娛樂為首
邊會同你諗到國家層面
以前18, 19世紀睇咗馬可波羅D遊記果班就話啫
宜家呢個世代一出世就有得食有得玩既後生仔仲點會有
正常 華為/oppo果d係歐洲巿佔率好高,wfc你中國監控偷資料
我地政府都日日話外國勢力干預啦,咪又係不屑一顧
日常生活一直關政治事架啦 喺香港人一直扮唔知啫
係佢地以為支那搞唔到佢地啫
其實如果話用抖陰即放棄選舉權咁我諗至少一半宜家D西方政權就由得佢
勁多民主派友年年64紀念千幾公里外的北京學生而家係度扮唔理政治真係幾好笑
連登狗自已用淘寶仲敢膽學人屌
利申: 未睇
講到負面新聞就好笑. D細路細細個就極度保護唔畀睇暴力唔畀睇負面新聞, 畫面, 情節, 文字樣樣D父母控制晒搞到D細路大咗連最基本既抗壓能力都無, 少少唔如意就要生要死, 能力差又低EQ咁
開心呀, 又唔撚係我控制班政權
今次真係要撐抖陰投侵侵

make TikTok great again
其實呢種行為同中國保障國家安全手段一樣
自己媒體自己控制
Facebook twitter 都係美國公司
點會比你一間中國公司獨大social media
只不話中國做會比人屌
美國做就完全無問題
日本80,90年代都咁樣俾美國玩

而家中美二邊互ban大家平衡返晒
強國點夠美國強大
身處美帝國,愚蠢都一樣咁幸福,都無所謂啦
我討厭zZ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞