冇我號令邊個都唔准沽 NVDA

211 回覆
21 Like 146 Dislike

1)革狗一樣貼過Tsla嗌人Hold
由其樓主經常鍾意借串鳩革狗嚟想突顯自己同革狗係唔同層次

2)倍升股 爆升股唔係得NVDA一隻
連登好多個貼中爆升股既人
由tsla gme nio xpev dwac ocgn mrna lcid upst...
數之不盡倍升股一樣有人貼中過兼嗌人strong hold

但樓主好明顯唔接受自己只係一個「貼中倍升股又嗌人strong hold」
佢仲想突顯埋佢同其他人係唔同層次
(由佢成日嗌人睇自己戶口幾錢可以睇得出佢心入面好睇重戶口幾錢,覺得係論壇上面有錢=有話語權)

如果佢單純想做眾多個「貼中倍升股又嗌人strong hold」既人之一,的確係唔洗日日貼倉同人交代

但而家佢仲想要既係連登拎埋優越感,佢想「玩連登」
想借連登比優越感佢
咁sorry 你想玩連登想人比優越感你認同你
就要跟連登果套玩法
你想曬命自己炒股中好多錢認同你?
連登就係要貼倉先會show你
唔鋸你可以去玩第二度 好行夾唔送
樓主是咪之前日日搵幾萬果位
推下吉狗先
佢貼過portfolio 真係有六千四百幾股nvda
咁躪啦
講真,
如果我日日出po執幾多
確診係一隻極招搖既屎fuck鬼
貼真倉unrealised profit: 两億
形到無貧友, 鳩屎既極至
做到我會唔做咩?
幾年前囉,過去呢1,2年已經冇貼,分分鐘 1xx 賣哂跟住又冇買返,見到日日升就FF自己仲有6000股
長期睇1400賣乜鳩愈跌愈買
嘩,仲玩咁耐真係有心機
直上10000
知唔知點解以前大賭李家誠會有人信
你諗到個logic就明
算鳩數啦你
好似之前咁輕挑然後拋低呢句就話型啫
噚日嬲到成隻野狗咁咬人,畀人話完你其實好撚care之後宜家先揦返揸沙扮冇嘢真係柒咗啲
唔貼倉唔信咁咪唔好信囉
又冇人迫你信
就算信又冇人迫你跟
佢又冇賣課程,cfu賣課程都係貼excel倉之嘛
Nvda 一張long put 都成17x100

食花生最開心
又話TQQQ賺三倍,呃人嘅

https://lihkg.com/thread/2995192/page/1

I am sorry for your loss. 可以減少你痛苦嘅你可以盡情攻擊我
星期五吉狗有份推冧nvda
嬲到內文個嘰嘰都睇唔到?
印象中果期仲係好多人無視咗daily 3x先開個po抽下水
不過講真我自知冇眼光亦唔會信人,所以注定只會玩指數,你/其他人勁撚到飛天我都唔會跟,冇嘢好唔抵得

我覆嘅po直到前日為止對於你係咪口水倉都係不置可否,從來都係話你撚人定人撚你根本冇解
直到噚見到你真嬲就覺得好好笑啫
因為不論真假有冇口水乜都唔重要,你已經畀你口中嘅NPC撚咗
連登 roaring kitty
月供 voo qqq 咪幾好, 盡快有自知之明係好事嚟, 唔好嘥時間
今次nvda大跌量增會唔會係時候股市一個大回調然後先再上

一路都係半露體頂撚住個市,連似樣啲嘅回調都冇
老實講由吉田之寶follow你到而家 以前夠膽係到真槍實彈貼倉講埋點解入市真心respect你

但到而家成日口水戰同班有心激你既人玩摔角泥漿成日講埋膠野 唔係認真對待投資 令人失望

另外想講有班人捉住人哋mistake嚟咬 劣幣驅逐良幣 呢班人永遠唔會成功
所見略同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞