冇我號令邊個都唔准沽 NVDA

211 回覆
21 Like 146 Dislike
幾隻野狗喺度造謠生事
全部都係自己幻想出嚟
幾隻畜生想玩我?畜生未夠道行。
我只係輔助,最緊要係你信自己
有啲野狗我已經block咗, 睇唔到你吠㗎啦,你幾隻畜生只會影響到啲心靈脆弱嘅人
你真係以為自己邊個
中二病到仆街
嬲撚到
佢呢啲自負又自悲的人最鐘意開 post 認叻等大家以為佢真係有錢,一旦有人踢爆佢的話佢就惱羞成怒
都唔撚知邊個先係心靈脆弱,郁D就block人你貼而家個倉賺左幾多球班hater咪收聲囉
E個好笑,嬲撚到
公道講句佢真係貼都會有堆人屌佢P圖/偷圖
連登仔講幾句後為左證明自己要開曬天文台時鐘又寫埋user name開app比佢地睇又好似好on9

利申:我成日都叫樓主吉狗,佢有d財自密碼post唔準果陣都有抽過佢水,唔使話我係佢打手

證明大家講中咗
正正常常賺到錢嘅人
點會日日上連登吹自己
人地敢出樣已經贏左
貼圖證清白
改圖都唔做,難怪一大堆人追住黎屌啦抵撚死
個 logic 就係我之前有唔代表而家有,好啦我貼啦,過多一兩個禮拜又可以叫你再貼,因為你之前有唔代表而家有,如果唔貼就係口水倉. 跟住又話你偷圖

你班野狗想帶住我嚟玩?你幾隻畜生唔夠道行。

由美股幾年前不斷熔斷開始,我成日都貼倉,係我逼到格爾貼倉嘅,我夠膽講我係連登貼得最多倉嘅人

由而家開始永遠唔會貼倉
你自己突龜頭出嚟
日日吹自己執幾十皮幾十皮
追擊你好正常啫
睇嚟日日捕住連登講嘢嗰啲口吻都知你係咩
廢柴
算唔算間接證明左無倉可以貼,直接擺爛
擺到明啦
咪篤爆啦
呢啲人成世一事無成
要靠上連登搵存在感
Sell
明白嘅,連登就係咁玩
This is part of the fun of the game

不過連登只係一個online game, 可以隨時唔玩,現實生活你幾慘幾冇錢都冇得唔玩,講緊你呀。
收嗲啦死吉狗
有本事就貼圖收人皮
寧願喺到鳩屌十幾句都唔肯貼倉,㩒倉掣咋嘛

咁撚鐘諗曬命,快啲貼倉曬下先啦

口水偷圖吉
洗乜貼倉自證呀
吉蛇幾年前已經叫緊人買NVDA
個陣都未改名
淨係呢份眼光已經贏晒
轉頭貼完倉又話唔係真既,改圖
要粒埋底褲係頭自拍先信
戇撚鳩
革蛇就係你既未來都可以同仔女打飛機講曾經扑中過爆升股不過最後都係要還返出黎
一大浸革蛇既廢中味不過革蛇起碼會貼真倉show真樣認低威,吉狗一D廉恥都冇
吉畜今次勁撚嬲
都話比我地講中左
口水偷圖吉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞