冇我號令邊個都唔准沽 NVDA

211 回覆
21 Like 146 Dislike
次次貼倉都𨋢水
抵你明明上風都俾格蛇串到潛水走場
輸錢咪信,贏錢唔願信
洗撚信呢度啲人咩戇鳩
咁大個人投資自己做資料蒐集自己決定啦
成日喺度扮大佬笑死
好撚多吉狗護主犬
幫佢奶屎眼啦你地
Eric C 都成日block 人
意想圖
原來你真係嬲

你口中講緊果隻野狗就係你自己,見人就咬

It’s weekend, Chill out dude
信皮褸黃更加唔會沽啦死傻鳩
叫人sh自己鬆?
你同我樓上講呀嘛,同我講做乜?on9
明明係一個好撚鍾意曬命認屎認屁既人,但同時最曬到命最收到人皮既做法 — 貼倉,就老閪都唔做。咁撚矛盾架呢
Exactly日日曬自己執幾多十個 又插晒旗 托柒
財經台1號人物都好攞出唻講,仲要同人比話人係NPC唻拎優越感,到底有幾無聊先會咁做
分分鐘真係畀革蛇講中冇朋友,唔怪得收咗皮

btw本身都覺得你好可能係撚緊狗特登唔貼倉
不過睇呢個po嘅口吻就真係似太早放miss咗但又唔抵得頸嘅堅嬲on9仔多啲
平時吉狗屌極唔嬲仲好輕挑
冇諗過今次嬲到爆炸,笑撚死
心靈脆弱果個係你
你睇你嬲到

明唔明 係你做緊既野唔make sense
有倉既呢個時候你貼既你口中所謂既「野狗」會全部收哂皮彩會你拎哂
只有得口水倉無野貼 先會好似你而家咁嬲到要屌人老母
其實由你呢個屌人老母嘅reply已經反映咗真相俾大家睇

樓主pin this

果頭先話係佢玩連登唔係畀連登玩佢,呢頭就嬲到又野狗又盛成隻野狗咁咬人
講真就算佢真係6000股1股都冇放都已經輸咗,已經成為咗佢口中嘅畀連登玩緊
<警世> 年青人去加拿大唔係好過癮, 你真係頂唔住個物價
https://lih.kg/3551026

偷圖吉
鍾培生唔多錢咩
佢一個有錢過一百個連登仔加埋
係連登咪一樣比人笑到敗走

成日嗌人check戶口有幾錢
你以為呢度係銀行開戶counter定名門望族聚會
討論區嚟咋on9仔
講真理鳩得你乞衣定老麥員工定李嘉誠定elon musk
大家係論壇上面都係咁高咁大

你玩連登 笑死唔笑死
而家由頭到尾都得你一個比人玩
嬲到上網對住班連登傻散都要屌人老母
你會唔會見李嘉誠會落百佳屌人老母

救命你好撚柒
https://www.youtube.com/watch?v=uQWXmYRwmMY

建議你睇下
完全講緊你
得罪講句你啲情商仲低過革狗
殘體字唔好意思吖

大家覺唔覺得形容緊個似層相識既人
(冇我號令邊個都唔准沽)
收到
我記得有下恒指轉勢
果下望到小時圖 自己一買完就開post
成班人屌柒貼倉貼倉
誠仔落百佳嘈個畫面好好笑
油魚遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞