[濕滑嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (13)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
好彩上個禮拜開定新Post,今日青馬一下玩死人

收工好開定多一個
聽日又轉新post

[濕滑嘅收費亭] 屯公欖隧汀九青馬老龍 塞撚夠未呀

on 收費亭
[url]https://holland.pk/hwbrpmau[/img][/url]

運輸處好撚嘢

運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢。

又係市民嘅錯,真係多撚謝

一路塞車一路聽到運輸署總運輸主任係電台講塞車係因為司機俾錢太慢
話返司機轉頭都得, 真係服左佢

自己唔準備散紙怪得邊個
[url]https://holland.pk/hwbrpmau[/img][/url]

運輸處好撚嘢

運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢。

又係市民嘅錯,真係多撚謝

一路塞車一路聽到運輸署總運輸主任係電台講塞車係因為司機俾錢太慢
話返司機轉頭都得, 真係服左佢

自己唔準備散紙怪得邊個

政府唔會錯,有錯都係你錯

收工好開定多一個
聽日又轉新post

on 收費亭

感謝港豬澳

收工好開定多一個
聽日又轉新post

on 收費亭

收工應該唔會爆,聽朝難講
今朝頭班車入咗機場
聽日入機場果d好考慮坐船
Day1:因大量市民同時出門先會咁塞, 係個別事件, 你睇吓...依家一d都唔塞
Day2:呼籲市民不要集中出門
Day3:要求警方調查市民集中出門是否涉非法活動
Day4:強烈譴責市民集中出門, 引致交通塞死
Day5:警方彩取拘捕行動
Day1:因大量市民同時出門先會咁塞, 係個別事件, 你睇吓...依家一d都唔塞
Day2:呼籲市民不要集中出門
Day3:要求警方調查市民集中出門是否涉非法活動
Day4:強烈譴責市民集中出門, 引致交通塞死
Day5:警方彩取拘捕行動

bin c

bin c

就6點Molamola
黎緊三個月住大西北如果要去機場
一係搭船,一係出九龍轉機鐵
出青衣轉機鐵都係會係屯公汀九青馬收皮

留明睇十月一號果期個個請曬假去旅行
黎多鑊大西北交通大收皮

黎多鑊大西北交通大收皮

九月開學已經仆街
責都唔駛問

有政府等於無
開返工屯碼去中環船啦

黎多鑊大西北交通大收皮

九月開學已經仆街

八月大西北收皮演習一星期
九月開學再表演大收皮多大半個月
十月頭個個放連假旅行再壓軸收多兩星期皮

日日唔炒車都大塞不是夢

黎多鑊大西北交通大收皮

十一請左幾日假去旅行,已經準備定搭船

bin c

千祈唔好得罪cap圖位巴打

咁都記得
就黎5點啦
大家準備好未
就黎5點啦
大家準備好未

屯門荃灣觀塘一線牽
就黎5點啦
大家準備好未

屯門荃灣觀塘一線牽

上星期五放工大塞,我坐邨巴返到屋企果陣個同事同我講仲係長青塞緊
就黎5點啦
大家準備好未

屯門荃灣觀塘一線牽

上星期五放工大塞,我坐邨巴返到屋企果陣個同事同我講仲係長青塞緊

今晚長青九成仆街
避到就避
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞