[濕滑嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (13)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

唉我屌佢老母,一早上258d 架車已經又遲又接近頂閘搞到要企足成個鐘,皇珠路水浸完仲要俾老龍玩殘

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

唉我屌佢老母,一早上258d 架車已經又遲又接近頂閘搞到要企足成個鐘,皇珠路水浸完仲要俾老龍玩殘

不要怕

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

鳴琴等車已經落到倒水搞到全身濕哂仲要企足全程,早知自己揸車開過起碼唔洗企
長青隧道 慢車
沒原因咁慢車
懦夫又贏

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

照上258

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

鳴琴等車已經落到倒水搞到全身濕哂仲要企足全程,早知自己揸車開過起碼唔洗企

我搭早兩班車都中招
準備上屯公

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

照上258

聽日再上八半堂老死都要去良景上258,未搬屋前係屯碼上259最少有位坐,係我老豆係山景買到間公屋日日吹奏
皇珠仲塞到仆街?
寶田去到長青出口
已經用左60分鐘
全身已經濕左 屌你老味大交合
258未上跑道已塞爆
中伏

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

照上258

聽日再上八半堂老死都要去良景上258,未搬屋前係屯碼上259最少有位坐,係我老豆係山景買到間公屋日日吹奏果到交通方便,自己搭車有齊57m 66m 梗開心,明撚我地呢啲屯門返東九龍嘅賤民咩
屌佢老母258d
出左長青 塞到停左係度
都未去到呈長道
長青已見到車龍

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

照上258

聽日再上八半堂老死都要去良景上258,未搬屋前係屯碼上259最少有位坐,係我老豆係山景買到間公屋日日吹奏

258 山景上真係多數無位
有時良景都見到人要企
剩低條底褲未濕 希望返到公司前keep到係乾
啱上車,為塞車而上路

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

照上258

258 山景上真係多數無位
有時良景都見到人要企

屌我唔係要去寶田搭咁陰功下,以前住屯碼259係湖景都有散位坐
今日大撚鑊
大欖車速較慢

龍翔道往黃大仙方向
有嘉頓麵包車自炒

不要怕

照上258

聽日再上八半堂老死都要去良景上258,未搬屋前係屯碼上259最少有位坐,係我老豆係山景買到間公屋日日吹奏果到交通方便,自己搭車有齊57m 66m 梗開心,明撚我地呢啲屯門返東九龍嘅賤民咩

返邊頭,九龍灣同觀塘可以去大興坐邨巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞