[濕滑嘅司機]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (13)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

運輸處好撚嘢

運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢。

少咁多線八達通都死啦

政府教咗你啦

使用其他道路

水路

龜鐵爆鑊就好睇

運輸處好撚嘢

運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢。

少咁多線八達通都死啦

政府教咗你啦

使用其他道路

水路

龜鐵爆鑊就好睇

機鐵壞埋會有幾多人趕唔到飛機

運輸處好撚嘢

少咁多線八達通都死啦

政府教咗你啦

使用其他道路

水路

龜鐵爆鑊就好睇

乜都未整好就雙向收費,運輸署叻叻
仆街喇,今晚放工出九龍咪有排塞

出九龍唔會塞
因為本身出九龍要停車俾錢兼夠亭

但入機場就仆街啦
屌好撚嬲
未整好就學人收錢
我屌你老母!

運輸處好撚嘢

少咁多線八達通都死啦

政府教咗你啦

使用其他道路

水路

龜鐵爆鑊就好睇

乜都未整好就雙向收費,運輸署叻叻

未學行先學跑

出九龍就唔會有事
係聽日返工時間唔知會點

唔屌佢老母都唔得
撚有其他路

出九龍就唔會有事
係聽日返工時間唔知會點

過咗今晚放工時間先

唔屌佢老母都唔得
撚有其他路

游水/直升機
https://holland.pk/hwbrpmau[/img]

運輸處好撚嘢

又係市民嘅錯,真係多撚謝

唔屌佢老母都唔得
撚有其他路

赤鱲角連接路(未起好)
港珠澳大橋 (未起好)
一日推左近250個回覆
一日推左近250個回覆

民怨四起
痴撚線成個月都早過佢返到
遲一日仲要有新聞做support就叫我pay effort to improve the skill of time management
屌我落車跑返公司咩

同佢講go fuck youself dude
https://holland.pk/hwbrpmau[/img]

運輸處好撚嘢

又係市民嘅錯,真係多撚謝

一路塞車一路聽到運輸署總運輸主任係電台講塞車係因為司機俾錢太慢
話返司機轉頭都得, 真係服左佢
根本就係佢未撚起好收費亭,咁大個政府起幾個收費亭都唔撚識?仲學人起高鐵、港珠澳?

嗰五個收費亭要到年底先開得返
根本就係佢未撚起好收費亭,咁大個政府起幾個收費亭都唔撚識?仲學人起高鐵、港珠澳?

嗰五個收費亭要到年底先開得返

呢次真係抵比人屌 未搞掂就唔好學人收費啦
好呀 日日整一單 塞撚到班權貴都趕唔到機就先做野呀嘛
好彩上個禮拜開定新Post,今日青馬一下玩死人

收工好開定多一個
聽日又轉新post
痴撚線
好彩今日day off 塞到傻鳩咁

收工好開定多一個
聽日又轉新post

[濕滑嘅收費亭] 屯公欖隧汀九青馬老龍 塞撚夠未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞