有冇人覺得西追版Batman被人低估得好緊要

128 回覆
80 Like 23 Dislike
畫面構圖靚到求其一個畫面都可以做wallpaper

唔使多謝我,拎去做wallpaper慢慢J
黑妹黎講算靚
唔係d大山婆先
0距離重狙無傷厚血到仆街
唔係電影

同埋titan太多超級系

如果就咁拍Gotham knights隻game咁 真實系
咁都會幾期待
個廣東話小丑配音直頭好過英文
黑人黎講佢算ok,但問題係做乜要用黑人? n年前已經有套真人cat woman 用Halle Berry 結果慘淡收場… 荷里活政確撚真係cls。
仲要有霸體,打不死仲要打唔停,如果係格鬥game真係好惡。
因為美漫本身都係好撚興係咁Reboot玩時間線
用黑妹唔係問題, 大把黑妹靚
佢問題係揀個長年西口西面嘅黑妹
香港有啲配音員真係好勁,好似以前保全叔配叮噹我都覺得好過日本原版。
可以勁多時間睇佢著suit係正
漫威個d黑豹/著suit既戲
通常都要成粒鐘過後先真係著suit
或者成套野2粒幾鐘著suit既時間仲少過15分鐘
岩岩初出茅廬係柒d既
不過我好憎d人覺得Batman係無敵
無論對咩敵人都一定完勝
用一句because he is Batman 黎解釋哂所有
近距離散彈咪暈左無霸體
最近網飛有先睇左1
呢套d畫面好後悔當初無入場
第二集一定入場
畫面好靚,幾令人期待下一集
但劇情入面個batman有少少蠢
同埋好似太依賴套甲
雖然有一幕全黑走廊擋子彈好鬼型
但成件事睇落好唔蝙蝠俠咁
睇到我不停睇錶
睇下仲有幾耐完
個cm柒到
成日Chok住咁行
戲又唔得
Patrick bateman 版型d
我知漫畫不斷Reboot…
講緊華納同DC高層成日變

曾經有本書講過,最初搵Tim Burton搞Batman係想洗走電視版嗰種colorful同喜劇味,點知兩集後嫌太dark又想sell玩具,結果就變咗Batman Forever同Batman & Robin出嚟⋯
好喇知衰喇搵Nolan拍Dark Knight三部曲,成功啦,於是想Nolan搞埋DC宇宙,但Nolan唔肯搵Zack搞,Zack當然唔會玩Kai,又俾高層話Dark得滯,後來咩事大家都清楚喇⋯

就係咁不斷成功、 (自己攞嚟)失敗、又好似成功、再衰自己⋯

大佬唔得太攰喇⋯
又要拍好睇電影又要sell玩具,好難喎。

其實DC動畫拍得幾好,雖然拍來拍去都係JL,大超同蝙蝠俠,但真係大多數都好睇,可惜人氣唔太高。
JLA同JLU好好睇 Marvel卡通就真係麻麻地
呢套野直情叫好叫座仲點低估
哩套batman同貓女感情線幾正
幾sexy貓女
坊間評價都大致正面,除非樓主覺得神枱級,唔係何來低估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞