[I/A]白貓Project NW#332 hohohololololive合作快抽

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
當年無咩心機研究
重要一開始揀咗高速化個關玩
終於打完華燄龍normal 就算無腦打都用咗個半鐘 無諗過有咁多關,真係玩到手指都痛
當年用堆舊角過到關既巴打真係好勁

路過 入一入黎
當年茶熊2 入坑 最迷呢隻game

可摸耳 reset隻game重新出隻差唔多玩法既
總結都係要cancel隊長技
道唔道歉都無分別了

吃啦!!!
英~雄~好漢
https://www.youtube.com/watch?v=cuCUZT1cBQA
我會打都係因為見人講就算英雄關 今時今日都好易
受呢條片啟發 活動送個把女警大劍 武器技打成千億!!
搞到d 大劍全部可以無視剋屬打!!
分享下無用心得 因為聽日白貓都執笠
紅龍限英雄 得精靈之湖進度2最難
不過我發現照平時用怪彈輝劍斬斬斬
到個隻閪怪魔法師出黎既時侯出換人技 而換出黎個隻裝隱形石版
咁隻閪怪就唔會出神威飛走 同埋我用初音打幾百億

藍龍限英雄
講d卡好耐關 最尾用秘技過既
無彩限 因為死洞我用晒d法師= = 我最尾獅劍裝新卒3大劍 如果個關吸水既話就補自己2技/換人技 連卡通魔王同惡德經理人都吉得死

死洞要用盡所有復活手段 石板復活 技能復活 法師裝隱形石板按實法師職能復活3回
道中用灰姑娘 遇到暗怪先用女主/七大罪女主

閪湖 就算依家用秘技都好難 因為全部關限時
反而正路升爆house隻貓女弓幾易 學園隻雷斧有撚病 2技得1hit 黑仔既話唔暴擊 連雜兵都唔撚死
過左啦
最勁真係486 初音 同任何大劍裝新卒3大劍
恭喜大佬
如果早啲發現就好啦
有啲關卡唔使打得咁辛苦

趕到尾班車
3個大劍 獅劍 學隊不良 西川貴教
每個都可以solo是但一關
招武器技打成千億 打d閪關好舒服
勁到
不過唔係講笑 hero type 今時今日要用埋秘技先過到
我水屬湖個關 直頭要睇片 有招short cut 跳過第一張地圖先夠時間
當年d人真係唔知點過
睇番3年前d片 人地隻英雄角都重大力過我
人地通關重有成分鐘剩
完全唔知點解
我廢,打左勁耐,連埋練習平均一關最少兩個鐘
係,有啲睇住片都跟唔到
後尾打晒之後 發覺係得死洞要靠技術同運氣
其他全部有得逃課 eg. 槍職拎把結他 全部守衛任都easy
我仲廢
精靈之湖第二層我卡關三日
其實 C 社點解唔將「白猫バイノーラル」獨立做一個 app 出嚟俾玩家永久收藏呢?

過埋今日3點就聽唔到上田麗奈嘅靚聲了

屌 放置左grand priject 咁耐 華焰6星 蒼焰1星 蕾焰 (係咪無分type?) 終於過到 d gimmick 麻煩到用現代角都kick 手

尤其係精靈之湖同死之倒數 反而蕾焰難度正常好多
蕾焰龍冇分 type,所以稱號唔會有星

蒼焰同華焰hero 唔打了 個gimmick 根本玩鳩人多 無特定角 eg 普攻勁/有子機既輝劍角 根本打唔到精靈之湖 仲有關弓限時同變限時關又係玩鳩人
未睇攻略打之前嘅我,諗法同你一樣
咁 L on 9 嘅關卡都唔係人玩嘅

睇住攻略打完之後,發現原來冇想像中咁困難
(當然有啲關卡真係要試多數十次先過到啦)
宜家個人輕鬆哂,功德圓滿了
屌 我連怪陣輝都無 果期棄左坑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞