[I/A]白貓Project NW#332 hohohololololive合作快抽

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
膨脹係快
但老實講依家角色既強度基本上係溢出, 你就算隔幾期先抽一次都唔會有咩問題
一向唔理強度就邊期合眼緣就抽
即係仲快啲?我記得嗰時退抗嘅原因,有個friend想玩新download,抽到隻新角,一齊打協力佢仲勁高攻過我,我個島起到盡晒,又打晒啲石板,最嬲嘅係用幾千石都抽唔到
,之後就del game
而家當期角直情有埋加成啦
咁如果依家玩返,仲刷唔刷首抽好?佢第一個10抽要玩好耐
隻game重點都係睇角色打丁
舊角有愛既就留
如果真係重玩就上淘寶買個一萬石既初始
計埋推活動石
應該夠你半年內任抽唔嬲
我上年12月中玩 而家仲有2萬石
記憶活動仲有一半石未挖 最多石既溫泉茶熊都冇乜打
汁粒放送
唔好再講石帳就任抽唔嬲
我九周年追男女主6000石
9.5追黑艾蕾2500石
有時機率d野係on9
你唔夠石帳

終於到我
我只有免費武器

刷咗廿幾30次,終於刷到愛夏可以開始玩,見唔建議抽多一隻?定儲石等之後嘅活動?
唔記得問,係咪依家唔興抽武器?
1. 都係嗰句睇落順眼就抽
依家呢個年代你有近五期既角 根本無關打唔過
單人任可以較難度, 協力就事但啦
真係要講就手感問題 有啲角用落卡啲咁大把 火力高又唔一定手感好
假如你係都要好無意義咁追強度 抽唔到top 3就周身唔舒服 隻game玩唔到落去既話, 咁你呢期就可以儲石

2.唔會用石抽武器
玩玩吓自然會夠綠劵抽武器, 亦都因為大部分武器都幾一般既關係, 儲儲下就多到 想要嗰陣都夠料四換一
唔少好既武器都係舊武, 可以上gamewith check
我依家只會不問強度 愛角就連專 其他唔理
有時間刷不如拎錢買石帳好過啦
最低工資一個鐘都買到個

又靠廣告中
其實好耐之前已經買過,我已經重玩過一次今次第三次,之前試過買過個石帳,抽咗7000幾8000都唔中個時想要嗰隻就del咗game,我個朋友都話我誇張,可以抽咁多都唔中,要黑起上嚟真係好誇張
咁更加要買
刷首刷帳號少咁多石 你推幾十個活動之後一野fing哂仲更加想棄
我計過下數 佢每個月派2500石左右 每個月兩個pool 你一個月用5000 石號本身d石都夠你抽半年 仲未計你keep住挖石

我石號玩左5個月 回憶仲有一半未打 主線8成未打 個身有2萬石 之前抽男女豬加埋黑艾蕾都用左成萬石
你買個石號好多石?我見都係1萬左右石,玩咁耐仲有2萬?
本身好似萬3,4 立立雜雜挖下挖下就咁多
回憶水晶果度有180個舊活動 當佢平均200石多d 都接近4萬 主線應該都過萬 仲未計re島
仲有任務板既石
抽野我就睇強度抽 好似今次同情人節咁weak 求其中一隻就收手
免費抽
今次活動個建築點入手?
仲以為係升曬3個人像之後合成
打到尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞