[I/A]白貓Project NW#332 hohohololololive合作快抽

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
睇完生放送 有d唔想玩
如果喺隻game既倍率計法一開始或者早期係咁玩都算
但白貓絕大部分關無腦割草已經有一段好長既時間, 你要大改就要make sure真係改得好, 如果唔係就乾脆唔好改
依家咁改只會得罪習慣咗既休閒玩家
雖則唔改隻game都會愈來愈頹 不過the ship has sailed long ago
可唔可以捱耐少少執之前出多隻女警
白貓無咩fan art 只能夠靠覺醒圖
新玩家留名
要靠覺醒圖做D乜
wording 太柒 我未有咁癲
白貓既artwork 基本上靠覺醒圖carry
無人出fan art咁濟 有既通常都唔靚
白貓post迴光反照
擺明收割最後一波
呢次改動真係意味がない
好似個開技轉人明明就係話要加強爽快感加入去
而家又要改番轉頭仲要出多一倍SP
仲有無屬性角色拎武器的特色又無埋,輸出黎講個勢應該全面nerf谷你不停抽新角
最荒謬係明明話執過傷害計算公式但就無諗過壓番低個數值膨脹,又唔講會救d舊角
而家真係玩黎養老等佢收皮
執返你個手制啦
見你地講到 好on9咁 0期望
啱啱用holo合作吸左班新人即刻想嚟多次3.0大出走
十周年之前搞埋成堆對玩家不利嘅on9嘢真係得屍社先做到
禾刀系伸手一齊交流下
我也是新手
Victory

隻驚變左策略游戲即刻唔想玩了
睇死佢最後都係繼續通脹 唔會有咩策略
只係玩家要由依家只需要抽斬突打魔各一 4隻top角
變成要抽斬突打魔各6種屬性各一 24隻top角
最近玩返呢隻game
發現有啲角色放左入隊員度
入場果時佢會跳出黎幫你上buff 之後就跳返走

想問下點知邊啲角色有呢個功能
攻略網或者game本身有無filter可以list出黎自己個倉有邊隻係用到?

同埋佢地會無sp 有時唔知點解佢地會自己回sp有時又唔識 佢地跳到無sp就要換佢出黎打滿sp再收返走?

類似係上面張圖咁樣
game 有filter

佢地跳出嚟有d 識自動回全隊sp

佢地無sp 就唔識跳出嚟
要打番 d sp 夠先再跳

佛心營運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞