[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》「61」召喚圖板十週年快樂

661 回覆
2 Like 0 Dislike
垃圾黎

成品號=無石挖
聯動得大量重覆垃圾,就算好鐘意骨王都唔會買
無冰鬼碧妃炎臣 即係刷唔到魂

買黎就係幫人清倉底貨
多謝提醒

唔得啦

亮點得貝龍+光貝爾同冰鬼,光貝垃圾黎

貝龍+冰鬼仲要無石,唔值390, 100都覺得貴

選acc 要選多d唔同種類既聯動或者大獎級限定,如果係3lv 又多大獎=歐洲號,第時自己抽棋都易好多中大獎

成品號拎黎賣 通常有好大缺陷搞到玩唔到落去
例如第一個 無冰鬼碧妃炎臣,d 魂用晒你就卡關卡到抽到佢地為止,勁on9的事來
無俾人封技/麻痺情況下
上左連追狀態
你箭咀對到敵人時攻擊或反擊後就會發動(有擊反到就1 turn可打兩鑊)
唔介意無晒野玩的話呢d acc 係齊章你諗下兩k 買番黎擺抵唔抵咯
LM
9ho合作有合作版協力
我覺得官方唔搞合作協力係因為協力玩法極度唔新手friendly
合作就係用嚟引對作品有愛既新人入坑/舊人回坑 但協力講緊lv300開始先有初步體驗 (7日野場去到活動中後期試過成版地圖完全無人打 靠自己開荒開曬成版圖應該要開到出年)
如果自己無隊可以打贏滿血boss就只可以用廢隊逐少逐少咁lam其他人打好既地圖啲CP 成件事係極度消磨新手耐性

反而合作神/滅只要唔追求任務 抽齊合作pool都好容易可以打贏
新手有成就感自然留得底 PAD依家已經行緊依條路
btw最有印象最難打果個合作關係一方通行
明白, 但隻GAME 都有D 日任, 定期出下D 新關俾人打掛?
我要求日日打幾關,每日打半個鐘做哂日任, 一個月有D 活動打下咁炸
咁當然有啦隻game 好佛系,好多人淨係login 到有合作先玩,日日煲又得
劍聖其實會唔會跌棋
no
見有技仲以為會跌
仲記得果陣神級一方有個四炮任務
以果時嘅平均水準其實係on9到打唔贏

除咗粗口冇咩想講
明白
你筆直幾多 我幫手搵下
閑魚得好少ACC

我覺得差唔多 但上面多隻西蒙
抵到今次追暗影都追左我千幾銀
可以交換
中間中左幾多
一方最弱智係完全做球上條當麻
無上條難打到嘔 有抽到難度直線下降
但依一點都還原原作 如果學園都市第一係阿豬阿狗都輾壓過先唔正常

當年仲未興防護貫通 真係想問下諗4炮打一方通行果位staff自己打唔打到
唔係啵 我會揀上次 勁好多
唔係我玩耐左有感情我都想轉生呢個ac
L
上面* 又有無職兩隻
唉屌 諗起岩岩出水裝姬果陣都課2pack黎追 想喊
大佬有中過唔會衝保底連Alpha都中唔到…以後唔抽合作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞