[I/A] 《Summons Board / 召喚圖板》「61」召喚圖板十週年快樂

659 回覆
2 Like 0 Dislike
搵唔返記錄,請問各屬推薦邊隻食AE先
火天魔

木死二
光死二

水暗諗唔到

終於成功100%auto
新手一問: 有邊啲棋可以提供 2-4体盤面移動妓能?

gamewith會show晒全部, 但好多都係1体或本体移動
唔check圖鑑即諗得依幾隻 應該有更多
4體: 水天星TPS
3體: 魯C (自身除外) 斯卡哈
2體: 維茲 五真姬
維茲即係邊隻?
konosuba合作6星 目前絕版未有復刻
另外如果只係想盤面移動 都可以考慮埋突擊
情人死二
贈箱
光劍機
週年暗封
暗攻拳type有條女移1,覺醒移3
你in game直接sesrch'移動可能'會易d
睇你有咩, 不過好多都係你實際要用果陣先會食AE
HP type好似冇乜移動2-4角
9ho時契,令和
通靈王輪椅佬
贈箱本體冰柏但好煩
新年飛蛾妹
學園免費怪夕霧
降臨邪劍機暗男人
美食紅兔
Free寵麗女王
新年胃耳衰
有條週年血type火妹妹,同桃gay同期出果隻
光劍機
贈箱
新手表示: 得個花名, 冇圖or日文原名, 真係好難跟
不過有啲我都估到嘅

btw我發現去圖鑑search skill名『味方3体』可以有效搵到

有上面呢堆,其中光死二已食滿
木死二
黑獅魂神
火劍機
火天魔
呢堆好值得食
水死二同木槍都ok
水其實無乜邊隻要食,所以水死二都唔會話食錯
咁樣曬寵會食幾多腐皮
唔該大佬,咁都算曬
火同木都提到兩隻如果硬要揀1隻呢?只夠升每屬1隻
咁我係唔係應該要貼下我個倉
可能大家貼倉都0腐皮
或少過某人貼任何中寵圖
如上面話齋唔急食ae
其實諗得揀一隻食即係你唔多ae
留返打塔先砌岩隊去食好d
因為正常關又好少難到唔食ae不可
係咁d關或隊食左會快刷或auto loop到

真係要揀
木死二緊要d
因為木死二做隊長基本上都好食ae去狂回血
同埋木槍係火水木加50%,低攻d
火劍機個ae唔會倍攻齋回血,但出場又多過火天魔,其實好難揀
收到,放住收息先
新手問: 兩隻木死二(配SB魂)係咪可以長期無敵屈boss?

係咪兩隻都值得喂飽AE?
首先無敵會俾boss貫技打入你
2黎3cd 1次無敵疊兩隻靠sb魂推去補個空窗位其實唔穩
Sb魂15%,特殊魂最高25%
即係炒車率係63.75%
2turn都炒車(40.64%)你就連唔到落去

同款食ae好無需要同無乜實際效果
因為1隻(let say死二)加100%由1變2倍
再開再加100%,由2變3倍,實際比開一次係1.5倍左only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞