EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (104) Fantasy FC Team 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我都係琴晚先發現
風水野呃你十年八年
Ok多謝各位,即做
玩緊阿仙奴p&p
試engine 都係頓
只可以食hunter 打最前淨係做射波果下
同卡狗一樣
未來星版嘅海龍好好用 , 油雞都要打佢後備
showdown全部都係SBC即係無新嘢in pack?
都話出返舊promo
Gameplay已經夠垃圾
仲要懶到3月已經出舊活動
真係無競爭就可以為所欲為
冇promo咁癲? B Day呢? 依加都已經唔係好玩 冇promo真係唔洗玩
應該再下個星期五先到生忌
應該過左呢個星期先到Fut birthday
我覺得ea今集太心急逼人課金,啲promo兩個星期轉一次,課金包又狂出,連肥料都自家出課金包,sbc一早就出啲endgame卡,power curve推得咁快,以前promo一個月一次反而隻game仲耐玩啲
EA 就算出22隻火柴人追住個波踢,大家咪又係會照埋單
其實舊年都有showdown week唔係咩新鮮野 做乜咁大驚小怪

之後仲出過fut baller 做sbc拎隻廢版先 再死刷爛刷換張勁版
又可以抖多一個星期 pick都唔洗刷
油雞好似都太早出考慮到佢依家仲出緊渣哥
油雞都nerf左 如果計隻game peak week係toty
油雞唔算出得遲
琴晚咪幫你出左隻IF係Pro club到囉
油雞都仲係正選
抽唔到 300萬up既前鋒
其實雙金技都係綽頭野 d人咪又係屈油包古真路拿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞