EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (104) Fantasy FC Team 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
可能你鍾意細粒靈活型撚左菇 唔慣大隻佬霸體
答你唔到
都係睇到網上普遍評價係好
小弟就未親身用過
主要係werner超預期地好用,黎緊仲會upgrade
暫時無意欲整佢
咁可能真係
我正前爆曬人所以掉佢去左翼換走隻toty刀疤黎試 然後就踢撚到pat屎咁

Level 20簡左87x4

81+中
11月個陣用過base版,但係勁過當時大部分卡
d人話90個隻都係單純+1
唔係好覺去到3月可以有幾勁
更加唔好提去到4月先砌完個d
好耐無見人用rg vvd喎
反而想知隻Werner 係咪真係咁勁
依度同twitter 嗰個都吹到好勁
我對過咁多次又冇話feel 到特別勁
買左成10萬普金卡做150次
淨係做到一半
D 77*3 pack 最叻得88,86,85*2
好似伏伏地
呢個就係做完先會抵83x20都值廿萬
睇同咩比
如果你對開包皮尤西比奧r9果堆
佢的確未去到果個level既
執倉嗰陣無啦啦搵到張rice 明明無印象中過 應該係開pack手快入咗倉

各位開pack嗰陣睇清楚先撳R2入倉
唔知ea有無暗改,但啲卡的確係睇操控者唔係個個人啱用,好似施丹簡東拿都有人做完話唔好用/唔識用,朗哥都有人嫌頓,但Ginola我用堅勁,打正前無finesse無腳背但啲finesse腳背都穩陣過有金技啲人
有!普金rice
83x20計成本頂盡都係10萬
不過的確係要做盡150次先回本
宜家啲promo好撚煩 成日都冇特效仲要排最尾
睇黎我都係收返埋唔會用 正前有油雞 後備有告
翼踢落又唔夠靈活
屌,早知做哂81pp算
我前日開始做 而家啱啱好一半
用89/88exchange係最抵玩 有機會出返promo/高rate 肥
唔洗屌既 crafting有任保底好難蝕講真 頂多賺得少
81pp真係可以total loss

如果我中間放rodri 個中場會唔會好頓
唔會
有古烈治係度放個偏進攻既都得
黎到3月第一次開到82 mendy
我右路都係 SAWA 搭 Best
玩放波 2 個尻跑爽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞