EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (104) Fantasy FC Team 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
4213/433
靠晒佢地個守中場
之前用開冰卡馬+sawa好耐,想upgrade古/韋果類抽極都無, 買就一定無錢
諗緊賭多次icon定安份守紀做rolfo好
睇埋隻felix 咩stat 先決定砌唔砌賤佬
Sawa roflo佢兩個既問題都係無防守playstyle
數值係靚但實戰上如果對方既中場有你而你冇
咁中場搶波方面就差啲咁囉
Sawa有d霸體 唔怕 roflo就好平庸
Sawa防守方面比佢好既係有體力+,可以set佢積極intercept都用到全場
我今朝先買用左幾場嘅感覺
身位 力量係頂級
肯出腳
99氣 雖然70/80分鐘都可能要換
唯一我挑剔係唔夠敏捷
但佢為CDM 係好合適
只要有做Sbc Werner, best, sawa, Rolfo 都可以打死人
踢迫腸?唔係既話佢都要70/80分鐘要換咁癲

Get in behind / Target Man其實分別會否好大?
433 ST位 Ronaldo
其實到依家都唔知體力金技同銀技有咩分別 2邊到最後都係滿氣
CDM stay back
但我習慣低過60氣都會換
你唔介意係可以比佢繼續踢
笠射有同無都唔知有咩分別
電池技唔係淨係回氣
記得射12碼都計 頭幾場已經解完
笠射呢集都真係唔多機會用
反擊打穿我情願r1推過龍門
渣哥1.8M 肥 vs 真路拿2.8M 肥
你會點揀
會唔會係因為冇靚防守金技啲人先覺得唔勁?
唔係幾同類型
如果打st都係真路拿
原來evo glitch又返黎
又有返啲動力玩
有冇link
https://x.com/fut24news/status/1765421136609710437?s=46&t=Su27fXEqaabAKeZHOTm2LA

但見有啲人話唔得
我晏少少攞張in progress試下
之前試過QS再recover返張expired un-claimed 都係唔得 個card type 無變
cls我recover完變左另一張卡
Bug24
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞