西班牙夫妻遊印度 搭臨時帳篷過夜被8漢輪姦

382 回覆
337 Like 13 Dislike
lm
你弱智就唔好周圍同人講啦一個女仔夜晚飲完酒都有人勸佢唔好自己一個返屋企架啦,呢啲男人共識黎,代表乜,攞犯罪率出黎講啦唔好咁撚多嗲啦,不過我睇死你又係會話大陸老作犯罪率
黑人都係受黑奴歷史代代影響
how
黑人依家出去做份收銀會有人因為佢以前祖先係黑奴所以唔請?
呢款咁
一個女仔去邊都實危險過同人一齊架啦一個女仔夜晚去深水埗都危險過日光日白落中環,但就代表深水埗係全世界層面上黎講係真正意義上嘅唔安全?用下你個人腦諗野啦
not bad,btw 咪又係差唔多樣
著到咁好難唔咩架喎
每天90起強姦,痴線
差好遠喎啲比喻錯晒

首先你飲完酒神智不清
無論咩時間咩地點都高風險出事架,
就算去號稱安全嘅日本都容易出事

第二,當地人由出世喺果度住,
講嘅野你又唔信,
我又想知你憑乜覺得咁安全?
我信當地人講野好過信你啦
去中國玩就唔會咁
飲完酒唔代表飲醉酒

我睇犯罪率,我夠會叫女仔唔好一個人夜晚去深水埗,唔好去野外,但都只係因為危險過日光日白係中環,並唔代表係真正意義上面嘅危險,更加冇辦法同歐美夜晚, 甚至印度相提並論,明未
其實佢地係咪無知得濟?
印度輪姦已經唔係咩新聞

點解仲要去?
要去又唔做足計劃同埋準備應變措施。

大愛冇問題。
但係無知兼白痴嘅話,可唔可以留返係屋企,出街好危險
歐美大把啦
老老77
我無聽過有人會話
“一個女仔黎香港旅遊唔好去深水埗”
最多係話入夜就唔好留喺果度
而且深水埗仲係外國旅遊書有記載嘅著名景點

但果啲大陸人係直情叫個女仔唔好一條女去果度(某大陸城市外圍)
差好遠喎
啲地方落後人嘅思維都係原始好多
自2022年起,印度平均每天發生90起強姦案。

90*365日=32850
即一年差不多有32850宗
咁大波都無危機意識,睇怕都無左膠來
當地人話危險,叫我女同事唔好自己去=唔代表真正意義上面嘅危險

wow
ching你真係好撚顛
我咪話夜晚囉,你係咪唔識字,點差好遠

咪又係農村相對危險過城市,但同歐美入夜,甚至印度嗰種危險根本差天共地
去得印度條女都係渴望被印度腸捅閪窿㗎啦
唔好扮晒無辜啦 傻嘅都知印度男人=強姦犯
個老公就真係無辜 被個發姣老婆累到被人打
危險你覺得係得一個程度?啫係深水埗夜晚危險=印度危險?你仲癲
個男既有無比人姦
你無聽過唔代表冇lol
大把人講過女仔入夜唔好去深水埗

同埋你識果啲大陸人up2句,你又當哂真理咁
都幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞