西班牙夫妻遊印度 搭臨時帳篷過夜被8漢輪姦

382 回覆
337 Like 13 Dislike
又係智障走去露營係呢d 19 國
你明知火燭仲走埋去 點知真係燒親
就話人blame the victim

笑死
又可以洗滌心靈 佢哋好nice係你地Racist心胸狹窄
搬去印度住未呀
以色列咪好危險囉,成個國家政府都猴住你啲器官
無cctv咩?又要印仔出黎講幾句
我都冇話特別粗魯唔係城府深嘅,係慣左諗你話外嘅意思
係咁嫁啦 明知個湖有鱷魚都衝落去 唔係抵撚死係咩?
你expect啲鱷魚會同你捉棋?正一傻閪
你點得出係冇膽而且有犯罪意識呀弱智死入你老豆個屎眼到啦
人地都話unfounded claims
無問題,留返俾我去啦呢啲地方唔啱你
城府深同粗魯應該兩批人嚟
你去飽佢呢啲垃圾食人地方
同一時間依班人去緊英澳美加
因為芝麻人不嬲都係無膽怕死 無人睇住就偷野搶野 基本啦仲問點得出 廢柴 點樣死入老竇個屎眼啊?你係你老豆屎眼生出黎?
無人睇住就偷野搶野

黎香港偷左好多野定去到歐美搶左好多野冇cam 架wo
Both啦到到都有啲咁 垃圾芝麻人劣根性係咁嫁啦
就算係男人都唔會去
https://www.fortune.com/2021/12/03/twitter-ceo-tech-industry-microsoft-google-silicon-valley-indian-born-leaders/amp/

Microsoft’s Nadella, Google’s Pichai, and now Twitter’s Agrawal: Why Indian-born leaders dominate American tech’s top ranks
Btw點樣死番入老豆個屎眼到?無係個到出過黎唔識 你識該係你老豆屎眼到出黎先識
印度留返喺大城市都ok既
我覺得做得出呢種野嘅印度人係uncivilised 根本係原始人生蕃黎 比飛機杯都冇用
谷精上腦就可以是但搵件雌性動物「交配」呢個觀念已經根深蒂固
加上冇後果 有法律等如冇
要由細教育做起 應該幾代人先搣得甩呢種習慣
同條傻鳩嘈冇意思啦
諗起之前東方昇扮女人等人執屍條片
你屎黎架麻有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞