西班牙夫妻遊印度 搭臨時帳篷過夜被8漢輪姦

382 回覆
337 Like 13 Dislike
仲要係擺得上網果啲都係480p兼柏金遜
唔講政見中國根本極安全真係得東亞國家同新加坡有得相題並論
美國嘅黑人係受黑奴歷史影響,
佢地以前長期受不公平對待,
貧窮階級咪一代遺傳一代
少少似連登叫人窮人唔好生仔果種情況

喺返非洲生活嘅黑人好似相對無咁多呢類問題(唔係話零,只係正常比率)

印度就真係唔知咩事,生活喺本國都咁樣
真,明知山有虎
天堂有路你不走。。。唔死已經好好彩,生蕃地方都去,出事可以怪邊個
全世界都知你覺得全部印度狗係畜生
垃圾地方去嚟把撚咩
有巨蜥唔會係市區啦
大城市應該係
周圍都cctv
啫係邊款,咪又係接返有錢佬,普通人邊消費得起
收皮啦華人夠比人賣豬仔過去啦又唔見犯罪率咁高,依家仲有好多偷渡過去由黑工做起,黑鬼就有埋美國護照都唔肯正經打份工,好明顯係人種問題
如果去戰爭地區受傷都要怪當地國家?
認真咩
以前有接觸過大陸同事
大陸女仔都唔敢自己一個去市郊
只有大城市ok因為有cctv

但一出咗市區到啲三線鄉鎮就唔同玩法
男仔就無所謂,女仔一條友好易變盲山2.0
一個外省人去到果啲地方係勁顯眼
而且俾人捉咗當地人都唔會出聲,怕得罪啲當地勢力
細城市農村都安全啦咪撚賴落cctv 到啦,係普遍真係已經冇犯罪意識,倫敦全世界最多cctv 犯罪率咪一樣高
其實華人賣豬仔過去果啲數量上同黑人比差好遠
依家偷渡果啲黑工點同黑奴問題比
黑工起碼有自己錢寄返鄉下,唔會被當成一件財產咁對待
用極少概率事件黎當普遍歐美夜晚黑唔好出街就真係共識啦
你係都攞賣豬仔對比黑奴啦,你個腦生草架?我用緊賣豬仔對比黑奴,依加黑工對比黑人wo,仲有基數關犯罪率乜事呀弱智
細城市農村都安全啦

痴撚線,一見呢句就知你9up
我以前啲同事一個女仔趁六日想出大陸大城市外圍啲地方玩下,
已經俾大陸同事勸佢唔好一個女仔去
女權呢啲時間就唔出聲
印度真係癡撚線
D男人個腦係咪諗到得屌閪
咁後面果句嘅黑人都係受黑奴歷史代代影響
華人唔係個個都賣豬仔過去,而且賣豬仔影響無黑奴咁深咁廣
咁比較唔公平
扮女應該比人打到死
我信大陸當地人多過信你啦
人地當地人都勸唔去
你條on9仲安全安全咁9叫
都勸人唔好去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞