咒術迴戰 (82) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
唔修復要一直消耗咒力令佢郁
好似中毒係咁扣mp
但修復就可以一筆過
當有100mp,用40mp修復心臟
但你唔修復就一路掛個每秒扣2既mp debuff
宿狗咒力都得番唔多,如果佢話同乙骨同樣
咒力量呢句係真既話
其實每格十零話入面D角色總有人衝出來係度講自己會贏
到底燈夠未
宿攤打左咁耐都從來無講自己會贏
兩口四手
鹿蛇都會讚完美
我可能miss左
幾時講佢有術式架?
你到而家仲信獨眼貓?將佢寫既嘢調轉諗會唔會make sense啲

芥見:
將芥狗講既野調轉就岩
會贏 = 輸硬
日下部d分析 = 反向指標
群眾簇擁下死去= 由虎杖逐個送去機場
靜靜地嬴
果陣時既畫風 同依家既畫風
到底係幾時開始變成咁 紅左之後?
55555話宿狗先係挑戰者,個挑戰者未岀全力啲boss已經死撚曬
算唔算破咗戒
即係代表有問題
本來一直鼓勵我的精神喊話是 會贏的
或是會贏的變形 會過的 會有的 會中的
但最近發現龍鱗反發成雙的流星更讓人振奮
所有生活的一切困難都可以套用這段話
而且也都迎刃而解 這段話就是這麼有魔力
謝謝這段話的發明人 你一定也用這段話過了不少難關吧
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=48102&snA=2636&tnum=38
見高專都死鳩哂咁濟 諗住落場幫拖
嘩屌原來宿狗大人仲未出全力 都係坐番低先
時隔十年再次感到淆底
到各大航空公司官網只要是往南飛,促銷代碼輸入「龍麟反發成雙之流星」可以打2.5折喔

少年院果陣,佢直接挖心臟出黎,根本冇心臟要用咒力跳動
咒詞黎講,呢句中二得黎幾型
打左咁柒耐,原來都未認真過
少年院佢講嘅唔會死應該係指佢仲有其他手指,所以「宿儺」唔會死,佢肉體一樣會死,都係會冇咗肉身用。如果佢真係冇心臟都唔會死咁其實佢由day 1已經唔需要同虎仗share 身體,直接挖心臟殺虎仗就拎咗所有權。
千年黎第一次緊張

係咪呢一千年都未認真過
機戰某代BOSS
驚太快打死五條悟無得玩
虎仗跟住咪自己換番黎
都拎唔到肉體控制權
我無打算幫作者兜

但依我睇法初初個時既宿心態唔同, 因為無打算同伏黑打
所以要陰招迫佢停手, 所以無心臟都無問題
而家既宿要作戰, 心臟傷左, 肉體同靈魂就應該真係保持唔到可以反擊既狀態
唔知睇緊乜鳩,乙骨究竟死左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞