咒術迴戰 (82) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
其實好能精彩
集集都上熱門就知
而家成班原 hater + 粉轉黑
個個都入晒 zone
有我葉師傅係到你地睇得啦
會贏的
巴打學識用反轉未 日下部死埋就輪到讀者
呢套嘢最好睇係你永遠唔知芥狗下集會畫啲咩狗屎垃圾出嚟
無啦啦擺日下部上檯jm9
宿儺迴戰
一早都咁講 所有人喺機場開開心心第二周目
正傳由頭到尾都冇提過五條家其他人,剩係話成個家族係靠五條悟一個人撑起
公式書定唔知訪問,問起五條屋企人健在嗎,芥見:大概吧
後來又有補充話全家人都好縱五條悟
係咁多
巴打唔想死唔好亂開技 你見依家有個冇術式既人一直係入面但一直都冇事
依家迷上了廚房佬
邊有咁勁嘅主角
最緊要既問題
下星期休唔休刊
日下部都係咁諗
休刊
愛是最可怕的詛咒 個個都因愛成恨 下下又對稱埋現實
真希做左咩
就係吉佢個心臟?
2.5 > 封十影,封領域,降反轉術式轉出
鹿老師 > 迫宿受肉 (除反轉術式冇哂其他回復手段)
日車 > 封咒具
乙骨+虎 > 減靈魂契合度,降宿對肉體支配+減咒力量同輸出
真希 > 穿心臟,迫宿要分咒力保持心臟跳動

反觀宿
- 未出「全力」
- 開
- 捌+解(世界斬)
- 黑閃入zone, 分分鐘隨時可用番高效率反轉術式+領域

搞唔掂 宜家唔係因為佢畫得好睇,而係想睇佢可以點畫落去到底仲有咩可以做
Debuff左咁多都仲話未出全力,然後異常狀態都就恢復
宿儺打真希打到成個主角咁
前期二百幾話一啲鋪排都冇
掉轉返咁睇 依家係主角刷緊班最終Boss
仲要捍衛咒術界嘅樽鹽 打柒個閪女人
屌佢老母又咩情緒高脹食指大動,又係一拳就死撚左
依家平均一話死一個,幾個特級死撚曬得一個勁既一級有咩撚用?
我睇除左真係中鏡花水月同話身體開咗崩壞之外
仲可以點樣返轉頭
咪撚玩啦 236前一定唔係
真係睇到嬲,反正都團滅,不如一次過上啦哂啦
破道99算係咁啦, 打final boss喎
日下部剩係靠拔刀已經係一級最強
睇怕咒術才能遠超2.5
宿狗越有使命感 越有戰鬥目的
佢就離死亡越近
左下個句真係主角對白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞