咒術迴戰 (82) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5+0.5

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
哈!我打宿儺嗎
屌你日下部搞撚笑
西瓜刀都係刀
日下部真係劈撚死宿儺就好笑
自學成才vs咒術系教授
起碼迫到宿出晒底牌,虎杖收尾
死撚哂
之後先法國係宿狗中左幻術
很壯既路人突然覺醒左宿狗既術式
回應返之前既伏筆
用龍鱗 反發 成雙的流星送宿狗去機場
宿狗人設真係爛曬

一向chill開,打真希就打曬飛機咁
日下部天份夠強,用佢徒弟三輪打假油嗰下既束縛,應該出到一下世界斬
打堆學生屈經驗都要吹到自己背負使命咁
出完黑閃反而會被腰斬喎
呢集笑死
搞笑漫黎講的確幾高質
又情緒高揚 又黑閃 下集到宿死了
五條>鹿>虎杖+律師>乙骨>真希>日下部>熊貓>三輪
其實高專得人唔多
第一戰五條VS宿儺
作者唔想宿儺死,索性送一招空間斬比佢,將五條劇情殺。
第二戰鹿大師VS宿儺
輪到有「一擊必殺」招式嘅鹿大師出場,
結果作者送上第二型態比宿儺。
第三戰虎杖+律師VS宿儺
戰力開始下降,作者就用「五條」做單位,
將秤同律師吹到同五條同一水平。
雖然喺領域上律師可以剋制宿儺,但係作者又唔想宿儺死,
夾硬沒收咒具debuff律師。乜嘢處刑人之劍,有等於冇。
第三戰乙骨VS宿儺
終於有個top teir嘅戰力,但係都係出下場就收皮。
第四戰真希VS宿儺
又係一個送頭,今次終於冇無中生有buff宿儺,
反而諗起久違嘅黑閃,黑閃一出,真希都係要上機場
第五戰日下部VS宿儺
日下部之前係涉谷同熊貓遇到宿儺都係瀨屎,
幾個月就俾作者buff到一級最強。再民調仲係五條在生嘅時候問,
而家連真希都收皮,日下部都係快啲上機。
口爆
轉頭世界各國掉十幾粒原子彈終結戰爭
真希除咗一開始個偷襲仲有咩作為?每個人打鬥都show到啲特色出黎,就係層肉厚少少?陸sir都爆咗幾招出嚟啦 起馬要寫到拳頭交同宿不分上下,不過差在宿可以用黑閃所以拳頭交險勝,但真希皮厚頂到黑閃唔洗死,但食咗傷後遺症避唔到世界斬,冇咗一手一腳退場
佢講完史命感個下突然覺得宿攤變左主角
正義感上身
呢個ending真係幾有趣,個個死晒就推日下部出黎打
唔怪得個濕鳩責任編輯叫讀者期待下
可能大家都想知芥狗最後點兜但又唔想睇leak
大不了睇完燒書&罷睇芥狗其他作品
黑閃個一格仲似主角
唔好啦 唔想再loop多次
仲要佢唔係假油個隻科學家
無撚啦啦使乜鳩命
幾好呀
龍鱗 反發 成雙的流星 呢句真係比到我信心
同破道99 鏡花水月 我們是妖精的尾巴 一樣j死人
睇到佢講乜野使命以為自己又miss左頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞