[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(134)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
窮人生出黎既仔女, 只會做有錢人既奴隸

窮人仔女再生出黎既仔女, 都只會做有錢人既奴隸

無限loop

真正窮撚思想

唔撚生, 廢事制造奴隸

我係呢個家族最後一個奴隸, 窮人生仔正仆街

做傀儡定做奴隸 有咩分別
公司wifi壞咗
青嶼幹線實施雙向收費後第一個工作日,機場方向出現嚴重擠塞,車龍一度塞至屯門三聖,目前仍然去到小欖。大欖隧道往九龍方向目前實施間歇性封閉。運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢。

到底要幾ON9面皮幾厚先可以講得出司機花時間搵錢係問題原因

政府真係on99

應該屈小巴班返工人士唔讓座俾傷殘人士/廢老丫麻

就算喺司機無凖備 都喺政府宣傳問題啦

今日真係想炸左條青馬橋佢
公司wifi壞咗

世界末日.
青嶼幹線實施雙向收費後第一個工作日,機場方向出現嚴重擠塞,車龍一度塞至屯門三聖,目前仍然去到小欖。大欖隧道往九龍方向目前實施間歇性封閉。運輸署總運輸主任梁佩賢呼籲入機場的市民盡量使用公共運輸服務,或使用其他道路,若果要行走青嶼幹線,要盡早預備繳費。她估計,今次擠塞是司機不熟習新安排,要花時間搵現金及找錢。

到底要幾ON9面皮幾厚先可以講得出司機花時間搵錢係問題原因

政府真係on99

應該屈小巴班返工人士唔讓座俾傷殘人士/廢老丫麻

就算喺司機無凖備 都喺政府宣傳問題啦

今日真係想炸左條青馬橋佢

塞咗好耐車?
食飯
食飯

已經食飽
Btw 遞咗信未?
食飯

諗住幾點遞信
食飯

諗住幾點遞信

通常唔係放工前先遞信咩??
試下旅行絲推薦既星座冰室先
我上手連7月既mpf都未撚供
食飯

諗住幾點遞信

一開工就俾信啦⋯⋯

唔會好監介咩...收工前比...可以即刻逃走

呢間
香港愈來愈多人又迫, 出親街都好燥底!
https://lihkg.com/thread/341481/page/1?ref=ios

好濃的茄湯
食飯

諗住幾點遞信

一開工就俾信啦⋯⋯

唔會好監介咩...收工前比...可以即刻逃走

決定左就唔會有任何監介

未遞
2分18秒, 其實做緊咩
https://lihkg.com/thread/363819/page/1

好濃的茄湯

包膠

環境-髒亂 工廈飯堂
好似隨時會有變態佬/G蟲出現
多飛飛
味道-我食左茄蛋撈通 感覺好似係屋企食飯 一樣 ($34)

間野出面有美極

好濃的茄湯

包膠

環境-髒亂 工廈飯堂
多飛飛

間野出面有美極

佢個肚

好濃的茄湯

包膠

環境-髒亂 工廈飯堂
多飛飛

間野出面有美極

即係唔好食啦係咪呀

好濃的茄湯

包膠

環境-髒亂 工廈飯堂
多飛飛

間野出面有美極

即係唔好食啦係咪呀

即係放得落口但你唔覺得特別好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞