[扮工好悶]返緊工又冇野做既入黎吹下水(134)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有無人塞緊車?

重塞緊咩
做到中秋食埋個幾日假resign, 好撚辛苦

唔等派埋bonus 先走?

有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

辭職定唔辭職

有錢咪辭

儲左錢辭職用

咁就行動啦

係囉,一心想走就走啦

想走好耐
年頭就想走
不過個時發生左d事先唔走
有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

好似真係塞緊 然後粉嶺公路出九龍又炒車
好想去旅行呀

幾時有得去旅行呀

暫時係11月

好想去北韓食北韓妹

勞改你啦

羊國島酒店有間金島桑拿,大量北韓妹

係丹東報4日3夜團先3500人仔

中秋go

真心無興趣去,

你幻想下成個國家d女都比金仔任屌, 幾撚正

金仔係條街出巡既時候見到心儀既女平民: this, this, this and this this this, quick! thx~!
好想去旅行呀

幾時有得去旅行呀

暫時係11月

好想去北韓食北韓妹

勞改你啦

中秋go

真心無興趣去,

金仔係條街出巡既時候見到心儀既女平民: this, this, this and this this this, quick! thx~!

係咪痴撚左線呀
好想去旅行呀

幾時有得去旅行呀

暫時係11月

好想去北韓食北韓妹

勞改你啦

中秋go

真心無興趣去,

到時比金仔this中你
有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

好正, 政府一味出NOTICE叫你忍讓同捉早出門口
唔夠錢找真係好好笑

有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

唔夠錢找真係好好笑

佢叫你用其他路去呀
好想去旅行呀

幾時有得去旅行呀

暫時係11月

好想去北韓食北韓妹

勞改你啦

中秋go

真心無興趣去,

到時比金仔this中你

有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

唔夠錢找真係好好笑

佢叫你用其他路去呀

因車多關係,青嶼幹線往機場方向的交通擠塞。現時在青嶼幹線往機場方向的車龍龍尾已到汲水門大橋。市民請盡量使用公共運輸服務前往大嶼山及機場,預早計劃行程及預留充足的旅程時間,以免受到延誤。

預留充足的旅程時間
有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

唔夠錢找真係好好笑

佢叫你用其他路去呀

點解可以有啲咁低級嘅失誤

有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

唔夠錢找真係好好笑

佢叫你用其他路去呀

有個話今晚7點機渣車去要點預
有人回佢買埋早餐好行啦
笑到我
有無人塞緊車?

重塞緊咩

應該無得救喎

唔夠錢找真係好好笑

佢叫你用其他路去呀

有個話今晚7點機渣車去要點預
有人回佢買埋早餐好行啦
笑到我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞