琴日黃之鋒入獄,今日港女慶祝GD生日快樂

122 回覆
527 Like 74 Dislike

祝gd生日=崇韓=撐林鄭=五毛
一個post就引哂啲人出黎block
我無意思得罪其他人 只不過我係覺得 點解變得越黎越差 呢一兩年
我老豆今日生日 慶唔慶祝好

探左g峰先慶祝
唔通乜都唔洗做. 醒下啦
搏人like又無獎 都係發表下姐
樣樣野有正有反好正常
只不過係 其實香港未來真係無乜希望 到最後都係我地啲後生或者自己既下一代受番晒

問:仲讀緊書?
大把人關注件事都冇出聲
唔洗咁灰
樣樣野有正有反好正常
只不過係 其實香港未來真係無乜希望 到最後都係我地啲後生或者自己既下一代受番晒

Grad左幾年啦
我無意思得罪其他人 只不過我係覺得 點解變得越黎越差 呢一兩年

2008年我已經係舊登開始關注政治既post
2010年政改方案通過
當時我已經講過,香港玩撚完

14年係比到個希望我
但班仆街左膠⋯⋯
唔撚講了一提又把撚火
樣樣野有正有反好正常

Grad左幾年啦

得罪講句

出黎做野咁多年你都唔撚知知遊戲點玩法
字裡行間睇得出你個人唔夠成熟去諗野
gphone 加油呀!

樓豬滿意未?
樣樣野有正有反好正常

Grad左幾年啦

得罪講句

成熟就唔會開呢個post啦
樣樣野有正有反好正常

Grad左幾年啦

得罪講句

成熟就唔會開呢個post啦

正解

樓豬,成熟d啦
係連登出post,共產黨唔會舍鳩你架
最過引係你知d 人諗咩,係咪唔係fb 打個status 或者打其他野係無諗呀。定個個要開個post 證明諗左呀

你係咪弱智架其實,你除左開post 重做左咩呀
佢入冊,飯又咪要照食,屎又咪要照屙,第日又咪要番工

你係五毛

係呀,咁你唔好食飯,唔好屙屎
唔入都入左,改變唔到乜野
第日又咪要返工,一係你入埋去一齊坐囉
樣樣野有正有反好正常

見到香港咁都唔會打算生育下一代
啲人做咩要係今日生日, 香港一日未建國都唔準生日呀
樣樣野有正有反好正常

Grad左幾年啦

得罪講句

唔得罪 大家討論下姐嘛
sorry gphone, 我放棄左香港人了
樣樣野有正有反好正常

Grad左幾年啦

得罪講句

唔得罪 大家討論下姐嘛

你D咁既質素叫討論呀?
關心還關心 咪又係要面對現實
講到自己境界高 你又可以做到咩?
Gay dragon係韓星中矮撚到,扮177
你地仲有心情上連登係咪人嚟
又嚟 得喇知你唔係港豬 知你勁喇
你地仲有心情上連登係咪人嚟

係連登為gphone集氣呀!你識條鐵咩
關心還關心 咪又係要面對現實
講到自己境界高 你又可以做到咩?

我用念力可以令共產黨下放權力
政治犯無罪釋放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞