琴日黃之鋒入獄,今日港女慶祝GD生日快樂

122 回覆
527 Like 74 Dislike
講真,我識個ust女仔連梁游單嘢都唔撚知乜嚟屌佢老母我話佢無啲時事sense.

佢話你要女仔有時事sense不如去溝個主播返嚟

屌佢老母 sense都唔知點解 比我就地正法條女
黃之鋒入獄?
港女:關我撚事?我GD 聽日生日 要去佢ig留言先 OPPA

香港人。。。
根本唔影響到自己利益唔會出聲,以前廢老廢中係咁,而家連後生都係咁

其實GD係今日生日 但對於一個法治社會變到咁我都好心痛好灰
唔係個個追星既都唔關心時事
黃之鋒入獄?
港女:關我撚事?我GD 聽日生日 要去佢ig留言先 OPPA

香港人。。。
根本唔影響到自己利益唔會出聲,以前廢老廢中係咁,而家連後生都係咁

枉你叫自己做孫策
智力同呂布差唔多

你想d港女點呀?洗鳩facebook版
大嗌唔公平!
然後繼續GD生日快樂

咁你就覺得冇問題?
樓主真係好撚on9

港女on9大家都知

樓主你係咪覺得自己連登講幾句就撐左gphone

我就真係唔敢講自己支持左gphone
我知發生咩事呀,咁我可唔可以同gd講生日快樂呀
屌你老母你地追求既自由就係要所有人跟你個套
琴日黃之鋒坐監 我識人下星期結婚 港豬無得救
你入埋去陪佢囖
港女ho ball。👍🏻
樓主真係好撚on9

港女on9大家都知

我亦無話自己有做啲咩 只不過 我係覺得 點解唔去諗下發生咩事 睇得出佢地真係唔知咩事 生活無錯係要繼續 一定有人話唔通我喊晒口就有改變咩 無錯 你點唔開心都改變唔到個現況 但係至少唔會有咁多心情去吃喝玩樂 起碼自己幻想下十年後會係點 公屋又無香港人份 醫療福利越黎越小 立會中意DQ邊個就邊個 繼續大把工程互惠互利 可以點
黃之鋒入獄?

香港人。。。

但係我見到我啲朋友就。。。。不予置評
樓主真係好撚on9

港女on9大家都知

我亦無話自己有做啲咩 只不過 我係覺得 點解唔去諗下發生咩事 睇得出佢地真係唔知咩事 生活無錯係要繼續 一定有人話唔通我喊晒口就有改變咩 無錯 你點唔開心都改變唔到個現況 但係至少唔會有咁多心情去吃喝玩樂 起碼自己幻想下十年後會係點 公屋又無香港人份 醫療福利越黎越小 立會中意DQ邊個就邊個 繼續大把工程互惠互利 可以點

你冇心去吃喝玩樂唔代表其他人都要跟撚住你去哭喪
屌你老母點解你可以咁撚自我中心
留言生日快樂 同知唔知個社會發生咩事有咩關係 唔通成日要工都唔返係屋企喊苦喊忽
其實我都係想講啲唔關心時事同政治既人

個個人有唔同睇法 只不過想發表一下
痴線,頭幾個人回覆係咩料?仲係人黎既
黃之鋒入獄?

香港人。。。

但係我見到我啲朋友就。。。。不予置評

咁你咪屌撚柒佢地同unfriend哂佢地囉
上黎呢度圍個爐冇用架傻閪
琴日黃之鋒坐監 我識人下星期結婚 港豬無得救

講真
今日仲有心情返工既人無資格有民主

我係fb打左好多g持既說話先返工
樓主真係好撚on9

港女on9大家都知

你又知人無諗?
我想問,咁你又做左d咩?
有唔開心,食唔落飯?係咁睇新聞?
多謝你付出,你思想上做左好多野
其實我都係想講啲唔關心時事同政治既人

個個人有唔同睇法 只不過想發表一下

算撚數啦
就算關注,之後點?你代佢地三個入去坐?
你咪又係繼續過你既生活
咁黃之鋒入獄 我地的確冇野幫到手嘛 唔通要全港所有人一齊唔開心變到死城咁咩。咪重容易比中央班撚樣笑我地 冇得要求人地一齊唔開心 特別港女一向對政治冇興趣
又黎馬後炮
why so serious?
Get your crayon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞