琴日黃之鋒入獄,今日港女慶祝GD生日快樂

122 回覆
527 Like 74 Dislike
黃之鋒入獄?
港女:關我撚事?我GD 聽日生日 要去佢ig留言先 OPPA

香港人。。。
根本唔影響到自己利益唔會出聲,以前廢老廢中係咁,而家連後生都係咁
灰心
你又唔入册支持佢??你呢D叫 暗撐呀?

至小都唔好好似無事發生咁嘛。。起碼知發生咩事

得罪左GD啲Fans?
得罪左GD啲Fans?

你連形勢都分唔清,怪不得你係孫策而不是孫權
皮已正
樓主快d mark低今日有咩會然喺遊戲台動漫台娛樂台音樂台etc到出post
緊係上連登撐g鋒拎光環啦 on9港女
得罪左GD啲Fans?

得罪左GD啲Fans?

就算佢係孫策都只係網上版,網上勇武
又擇名 全城哀悼黃之鋒入冊 所有返工娛樂全部唔得 如果唔係你就係港豬
想問下邊個黃之鋒

好出名?

一個好有政治抱負感的年輕人
咪係 唔明點解班人仲有心情上連登
為左黃之鋒單野, 我已經絕食左兩日了
得罪左GD啲Fans?

似得罪五毛多
為左河童 我今日射左波
祝gd生日快樂又點
同gd打生日快樂四個字又同黃之鋒有咩關連?

琴日黃之鋒入獄 ,今日連登仔上連登鍵國
講真,我識個ust女仔連梁游單嘢都唔撚知乜嚟屌佢老母我話佢無啲時事sense.

佢話你要女仔有時事sense不如去溝個主播返嚟
後生d女女只會睇鳩假期打卡行市集影文青相睇韓劇
連睇娛樂新聞都只睇韓國
香港新聞,不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞