琴日黃之鋒入獄,今日港女慶祝GD生日快樂

122 回覆
527 Like 74 Dislike
琴日黃之鋒坐監 我識人下星期結婚 港豬無得救

講真
今日仲有心情返工既人無資格有民主

真 尋晚開始到而家已經唔開心到食唔落野
唔明白點解仲有人有心情食飯 香港已死
又關乜事呀?你班連登毒能又做過乜?

講真

原本今晚book左枱同媽媽食生日飯 我琴日即刻cancel左張枱 希望政府知道會即刻放人

講真

真 尋晚開始到而家已經唔開心到食唔落野
唔明白點解仲有人有心情食飯 香港已死

多謝你唔食野,唔開心
我看到你的付出

講真

原本今晚book左枱同媽媽食生日飯 我琴日即刻cancel左張枱 希望政府知道會即刻放人

林鄭應該開緊urgent meeting
咁你又為香港做左啲咩?上連登開po?
你同港女都係do nothing
唔好扮到自己高尚好好咁
呢幾日撐gphone就有正皮呃 我係樓豬都撐埋一份
你同港女都係do nothing
唔好扮到自己高尚好好咁

樓主高尚D,冇同GD講生日快樂

見到Facebook班忽然支持者
就想屌撚哂佢地老母再block撚哂佢地
你又唔入册支持佢??你呢D叫 暗撐呀?

樓主話緊啲對政事漠不關心嘅人呀
呢班人有份共同摧毀香港

咁摧毀左未呀?係邊?我同你一齊去見證下

呢班人有份共同摧毀香港

同gd講生日快樂=唔關心政治

原來同GD講完生日快樂就唔可以關心政治
你又唔入支持佢??你呢D叫 暗撐呀?

logic error
屌你老母死大陸仔

呢班人有份共同摧毀香港

而家呢個時代, 冇思考能力者寧願佢地漠不關心, 好過去西瓜靠大邊

原來同GD講完生日快樂就唔可以關心政治

根本兩者都冇關係
屌你係關心既話就辭工退學去幫佢地一齊衝啦
上黎呢度或者Facebook 9up兩句
咪又係搏人like
得罪左GD啲Fans?

你連形勢都分唔清,怪不得你係孫策而不是孫權

咪影衰晒孫策啦
佢入冊,飯又咪要照食,屎又咪要照屙,第日又咪要番工

你係五毛
我老豆今日生日 慶唔慶祝好
搏人like又無獎 都係發表下姐
樣樣野有正有反好正常
只不過係 其實香港未來真係無乜希望 到最後都係我地啲後生或者自己既下一代受番晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞