[MLS開波] 美斯球迷討論區 (75)

696 回覆
33 Like 25 Dislike
洗版
HSBC請到T1黎香港 啲傻閪怨婦仲講緊Faker會唔會手痛唔落場打閪口閪面 仲未嬲完
班傻閪由22年開始谷左好耐啦
Miami賣yedlin 係乜嘢事
屌班柒頭?
比人霸po 佢好似洗咗成個凌晨想拎返個po 結果po拎唔返之餘 仲比人ban臭咗
🇦🇷 “You scored lot of goals and Messi won the most important individual awards, does he have to retire in order for you to win that?”.

🇳🇴 Erling Haaland: “Good question! I don’t know. He’s won the World Cup…”.

“Messi is the 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐡𝐚𝐬 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐩𝐥𝐚𝐲𝐞𝐝, I think”.
班垃圾獌狗而家掛住哭波喪前四不保唔敢上嚟踩美斯
yedlin真係好明顯同而家呢班Inter Miami夾唔到,明顯得好緊要。
佢雖然已經跌左Watt冇喺Seattle Sounders當打時期快上快落咁高速,但喺MLS球員中都依然叫做top快嗰幾個,但佢足球智慧唔夠。
好多時右邊俾佢攞到波佢快推到上前場,但一推到大禁區佢就突然好似熄左機唔知要點做咁,明明冇人mark得佢切都唔敢推入大禁區搏射或傳,亦交唔到俾峨眉月頂既美斯,跟著一係回傳一係帶返後,嘥晒中間一齊跑既隊友啲氣。
你睇下而家Inter Miami左邊攻勢係同美斯俠得好好多。
見過美斯已經幾次私下教路叫佢右邊上到前要點做,但佢就係做唔到。
而家美斯見佢帶波衝前已經費事再跟佢郁,因為知到嘥氣佢實回傳。
原來美斯今年都有勞倫斯提名 然後啲朗迷好唔忿氣點解美斯仲有提名 嘈到勞倫斯官方俾咗三個原因
邊到
鹿清
乜粗口都冇點會係鹿清
呢個好似每個nomination 都會介紹ar ma
啲朗迷尤其係我地嘅同胞好唔鋸美斯點解仲有提名 佢地話勞倫斯獎 'lost its credibility'
一般應屆今球獎得主都好大機會有
聞戰鼓思良將
佢哋唔服吖嘛 金球獎世足勞倫斯獎全部都lost credibility rigged
雖然同鹿清互屌過 但掛住佢了
杜拜金球咪冇rigged corrupted scripted
聽日果場Apple係咪冇?
Concacaf官方YouTube 好似有
見其他比賽都有直播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞