[MLS開波] 美斯球迷討論區 (75)

696 回覆
33 Like 25 Dislike
個傻佬 gomez 只可癲狗迫,但要佢做多少少即等於自爆。不過佢已經唔係最差個件,仲有啲再癲啲。
如果有更好選擇的話,你岩,但實情係無‧‧‧

個件 Gomez 已經係最癲狗迫,算係隊中有兩腳,但自爆好多波
北美聯賽盃, 邁阿密要大戰兩隊墨超, 仲要冇主場
入波喎傻鳩
輸鳩硬啦
咁你miss左個罰球了
成場為數不多既亮點之一
上場最尾個粒唔係輸佢? 傻鳩
https://www.youtube.com/watch?v=vB7s5NPLyMo
1:56:27
再上場 MLS,又係 Lead 緊波,又係輸 Gomez On9
https://www.youtube.com/watch?v=oJfiE7I4dXU
4:37
屌呀
餵入左比佢地屌到上天個個Gómez
叫做破蛋
其實四大長老出晒唔係問題,但可唔可以教下啲球員點樣企位,你逼唔係問題,但要一齊逼,成日見到就係有幾個跑得嘅後生跑去逼,空晒位比人哋傳,前面SO9同美斯都唔係可以全場不停逼搶嘅球員,倒不如收返後有紀律咁守final third好過啦
琴晚睇完巴 再睇呢隊波 個落差感好大
你個球助攻靚到
擺到明輸馬天奴條撚屌架喇!

上回合明明美斯可以 Sub,點知連 Sub 都唔出,話唔想受風險,但隔兩日 三日聯賽美斯可復出,擺明美斯已經恢復得七七八八,聯賽又奇怪只出美斯唔出蘇狗!抵你和波‧‧‧ 唔好同我講蘇狗唔想出,佢已經係 Sub 坐緊板。

依幾場不勝根本亂鳩嚟擺陣,最慘係四老依個組合放唔耐,俾你條肥佬浪費哂 邊有咁多個出年。
琴晚睇live

一落場就傳球咁靚
25馬輕鬆躺冠
又試陣,Gomez 打邊... 馬天奴
快到
個右閘真係好on9
歪撚哂,見開波個果 First Touch 咁快以為有勢,點知又係出事。

馬天奴,你個班人腳根本踢唔到控傳。唔好傻鳩喇
新不如舊,買埋啲傻佬返嚟,隻閘標到似前鋒,布斯基斯退到落 CB 位,痴撚線。前面拎到啲波已經耍雜技,或中後場先拎到波。
搓個波去前場都搞唔掂
靚助攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞