[MLS開波] 美斯球迷討論區 (75)

696 回覆
33 Like 25 Dislike
美斯可以提早抖下等美洲國家盃了
唔買返件真係 Cool 到波嘅,後面瘋狂自爆,難贏,上回合明明 1-1 都自爆輸返,全部波無 First Touch,下下控定諗左先傳。
係要後場玩波... 抗壓又差,痴線。

訓得
球王喎
又係靚入
成日見佢哋諗一陣先傳依下真係好白痴
其實都好明顯係唔夠錢賣幾件主力換蘇牙份人工,然後買+外借幾件細路頂替
大家清醒啲
仲係度研究隊波既長遠發展會唔會諗多左

美斯已經係準備退休嘅年齡
馬天奴玩大左了,以為真係 FM 緊,依個組合時間有限‧‧‧ 玩到依度仲試緊陣試緊人,抵輸。
都唔係準備 佢踢埋美洲盃隨時原地退休
咁依個陣容,我覺得可以發揮得好啲嘅,蘇狗明明射得,美斯明明組織到,影帝同小明仲有貨交,輸陣真係慘。
不嬲對馬天奴冇期望但衛生波就是撚但啦
0 formation點解可以教到咁差,講緊連基本企拉都錯晒
So9張黃有啲on9
因為到依一刻都好,馬天奴仲試緊人,近排買左咁多新仔。
30 號表訓仔好波少少又唔出。
球王
14 - 3 射,後防中門大開
個戰術都好有問題啦

次次攻攻下比人截到打反擊都係空到仆街

勁撚業餘
中場三個企位問題,成日平排推到勁前,就算比人攻緊都係離後防勁遠,教練要負責任啦
有so9 小明 影,成班老野,呢個係一個正向factor令佢考慮踢耐啲
想問下輸咗依個盃賽,之後仲有咩比賽,除咗MLS
對面都係 Dirty Play 多,上回合已經知‧‧‧
但班友都唔爭氣,基本控傳都做唔到‧‧‧
唔睇了 本身諗住就算輸都睇下美斯,個波大部份時間喺後場又猜唔到上去,然後猜失比人打反擊,睇嚟晒時間
League Cup
其實唔可以出曬4個長老

攻唔到比人反擊係得小明會追

其他幾個都係返唔切去

中場同後防又係紙板嚟 打個one two就搞掂你防線

咁對面老lin都死守等反擊衝上去人多打你人少

都唔知輸左幾多球呢d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞