(Karen請進)42歲女救生員裝cam偷拍男同事被捕

69 回覆
52 Like 3 Dislike
咪再扮啦
擺明想入嚟製造對立
見到人讚你
但又唔記得轉咗acc就覆咗人

根本佢同你啲風格一撚樣
佢特登拎個acc 屌咁耐為搞你一舖?
得你先鍾意玩呢啲男女對立遊戲

成個風格同你一撚嘢
一本正經 講鳩嘢
畀人爆料即拉post
之前冇爆你大鑊即推post
又柒撚咗啦
講得好感謝您! 唔會回/駁 Karen(首席女權)既reply
Karen(首席女權) 唔會回/駁 講得好感謝您!既reply
就係咁簡單 唔知係咪驚精神分裂
佢純粹想製造兩性分立
根本唔需要自己打自己
佢只要用反女權嗰個acc
扮撚到好極端好on9
就會令啲低智商既人會撐佢Karen 嗰邊
Karen思想屌你老味唔知以為你係邊位思想家
部cam自主鐘意影咩就影咩
點解咁耐都仲係未熟我嘅argue pattern
我講撚到口臭
有研讀開Daren思想嘅一定記得我從來都話男人唔係完美受害人
新聞同網上做錯嘢嘅男人大把
我如果一開始有假設過男人係完美唔會做錯嘢嘅話根本一早就站唔住腳
所以唔知你哋如穫至寶咁興奮就嚟潮吹咁款做乜

成日都話個問題係frequency
一千單有999單都係女犯人
終於有1單男犯人
咁你係咪仍然覺得我要打50大板?
呢個罪行無唔關性別事?
999個女人做成嘅壓迫同1個男人做嘅壓迫係一樣影響力?

同埋呢單案正正話俾嗰啲成日話咩性罪行受害人係女人就唔受理嘅人聽
絕對無啲咁嘅事

最後譴責任何形式 針對任何人嘅性暴力
我連登一直講嘅嘢都係against呢個女犯人嘅行為
一撚啲inconsistency都無
(我平時講呢啲嘅時候明明都無話只針對女人,我都唔知點解我要再鄭重講明🤷‍♀️)
你係慣性揚惡隱善

By 公道伯Daren
你邊位 人哋要研讀你個思想
同埋呢單案正正話俾嗰啲成日話咩性罪行受害人係男人就唔受理嘅人聽
絕對無啲咁嘅事

用返你frequency個邏輯,
大家唔係講緊男人受害就完全唔會受理,
而係話男人受害容易唔受理,
一千單男人受害嘅案件,
999單唔受理,終於有1單受理
係咪仍然話受害人係男人就多數唔受理呢句錯?
啱㗎喇你屈我係佢囉
等啲人當佢講啲嘢係假膠鳩噏仲好
我不知幾樂見
一畀人踼爆即拉post
之後講嘢扮到冇所謂
Karen次次畀人踢爆都係咁嘅情緒
堅柒
本身都有諗過你係咪玩膠,不過睇你咁上心就知你真係癲到整個分身稻草人
好小氣
一係兩個都一樣鳩 一係自己開兩個帳鳩 無論係點都係鳩
白卡組 思想派
karen:平…平等既事
條女真係唔覆我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞