(Karen請進)42歲女救生員裝cam偷拍男同事被捕

69 回覆
52 Like 3 Dislike
karen食撚咗屎
Karen 不願面對
臭閪
成班戇鳩,成日要針對人地女權,
拉左咪啱囉,有乜點睇,
搵野黎嘈
women☕️
岩,成日提女權果啲傻鳩,都一樣。
Karen 唔喺度
你咪成日提住囉,傻鳩
點解咁耐都仲係未熟我嘅argue pattern
我講撚到口臭
有研讀開Karen思想嘅一定記得我從來都話女人唔係完美受害人
新聞同網上做錯嘢嘅女人大把
我如果一開始有假設過女人係完美唔會做錯嘢嘅話根本一早就站唔住腳
所以唔知你哋如穫至寶咁興奮就嚟射精咁款做乜

成日都話個問題係frequency
一千單有999單都係男犯人
終於有1單女犯人
咁你係咪仍然覺得我要打50大板?
呢個罪行無唔關性別事?
999個男人做成嘅壓迫同1個女人做嘅壓迫係一樣影響力?

同埋呢單案正正話俾嗰啲成日話咩性罪行受害人係男人就唔受理嘅人聽
絕對無啲咁嘅事

最後譴責任何形式 針對任何人嘅性暴力
我連登一直講嘅嘢都係against呢個女犯人嘅行為
一撚啲inconsistency都無
(我平時講呢啲嘅時候明明都無話只針對男人,我都唔知點解我要再鄭重講明🤷‍♀️)
慣性撳咗拉
推返
費時又話我隱惡揚善

By 公道婆Karen
男人犯罪率高過女人係因為男人天生agreeableness 比女人低,而且男人攻擊性強啲,但呢啲特質其實有好有壞,推翻極權同埋發明創新都係由唔願意agree 既人做既。 男人活喺現今呢個女權世界已經夠慘,你仲要再踩多腳,心地同林鄭差唔多,祝你長命百歲
1000:999嘅數據邊度嚟?
定係純粹你覺得所以可以咁樣鳩up污名化男性?
咁樣叫性別平權?
好奇,
就算有999單係男人犯
係咪要將全球 39億嘅男人都要打50大板?
香港特色女權主義
男人犯錯打100大板
女人犯錯打1大板
karen式公道
你好仇男
我從來都覺得男人係Capable of女性做到嘅嘢
佢當年就係起毒撚底上連登想公審人,
點知比人公審返轉頭就痴咗線
書都讀唔成變咗電子肥雞同女權閪
咁立心不良嘅人會有咩道德標準可言?
每次男人犯錯我最多都係留一個言譴責
有時懶懶哋覆☕️就算
甚少窮追猛打
何來100板
係你哋夾硬話起底個人係我啫
明明兩個acc
我從來無自爆過
唔該展現男人理性
唔常見但我信係有嘅
你留句women☕️黎睇下囉
唔好得個講字 男人就留☕️ 女人你敢唔敢留呀
唔洗講咁多廢話遊花園 睇死你打一大篇都唔會留一個☕️
又係即刻放自己去受害人者到搶道德高地

女人
層主用緊Big 5做切入點講男性罪犯整體數字較多嘅原因
咁你都拉到仇男仇女做乜鳩
Big 5 YouTube大把lecture
你係咪妲己妲到咁撚款
唔會喎
唔係做同一樣嘢就叫公平
根本唔同影響力
一個已經進化成仇女語言
個力量根本唔一樣
我平時men☕️都無一樣殺傷力啦

我對男做只係輕輕踢一下完好無缺嘅人
我對女做就係喺遍體鱗傷嘅人踩一腳
大家睇到 karen式公道係點啦 你唔洗再回我喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞