(Karen請進)42歲女救生員裝cam偷拍男同事被捕

69 回覆
52 Like 3 Dislike
多謝巴打 不過算啦 佢成個ac都係為troll而設 我只係想俾啲有返少少思考既人睇到,冇諗過同佢討論我到依定都分唔到Karen真身係男係女,係唱衰女權定真心女權
例如大肚生仔? 男人做到?

男女有別,男人有啲嘢做唔到,女人都有做唔到既嘢。
巴打識嘢,用Big 5冇乜見連登有人講
我都係睇Jordan Peterson介紹先識,睇左佢lecture頭五分鐘已經好吸引,最後睇晒佢成個 lecture playlist
而家IG同Threads充斥住MBTI,一舊成百年前嘅產物,又冇實用性又唔科學,完全唔知做乜鳩
我都係Jordan Peterson fans, 雖然佢都抑鬱
Big 5 係Psychology 101嚟,但好少見連登仔用Big5嚟解釋事情,可能連登仔少睇Jordan,係咪因為香港人英文水平降低?
駁唔到

二級駁嘴主任(連登)
明眼人
我就係熟讀千碎思想先知你會用個別例子黎自圓其說
推定拉wfc咩
同埋Karen 點解要開分身講啲極端嘢屌女人
造成兩性分立
居心何在?

事源Karen 某post講咗句嘢
有人講句巴打唔玩膠時好正常
佢嗰一刻開咗另一個賬號 感謝您
用一啲好極端低能嘅嘢屌女人
製造一個連登男性都係加害女性現象
想營造一個男性都係仆街嘅感覺
令更多女性仇男
女權就是這種手段嗎?
打漏咗,嗰一刻佢用錯另一個賬號
覆咗人講但我係女
同埋Karen 點解要開分身講啲極端嘢屌女人
造成兩性分立
居心何在?

事源Karen 某post講咗句嘢
有人講句巴打唔玩膠時好正常
佢嗰一刻開咗另一個賬號 「感謝您」
覆咗句 我係「女」
平時佢呢個賬號用一啲好極端低能嘅嘢屌女人
製造一個連登男性都係加害女性現象
想營造一個男性都係仆街嘅感覺
令更多女性仇男
女權就是這種手段嗎?

公道到開分身自編自導自演嚟丑化男性?
Bitch please
成個post一幅圖都無
big 5 係學術界係成日都會用
設計呢個人格分類嘅時候確實係scientific
但我好buy 作者設計mbti時既目標
係希望人可以理解到人同人之間既不同 同唔同既性格係無高低之分
幾時針對佢女權?
平時咪又係有男人偷拍畀人拉咗
佢咪又係講男人點點點
你嗰時又唔撚講 拉咗咪啱?
如果我被人偷拍我都唔開心
你幫我copy 句野,
一有呢啲post 就paste 落去啦,
我就好隨心,
咁啱見到呢個post 講戇鳩野就入黎講,
無你地mon 得咁實
你根本就唔撚明
條友就係女權製造仇恨想令女人喺社會上拎更多福利
條女特登開個賬號狂屌女人
之後製造兩性對立

女權唔係冇人支持
唔係港式女權
幫都幫嗰班戴撚住臉莎,日日畀人性暴力嗰班女人
而唔係港式八達通
但佢係女嚟
張芊穗
sis講得啱 撐你
佢要扮係我我點證明我唔係
你report俾連尼住知囉
分身acc會ban

不過都好 有啲傻鳩真係認真看待條撚樣講嘅嘢
同佢哋講佢係我
佢哋變晒傻仔
總之港式女權多撚餘啦
明明香港地講乜撚嘢女權啫
最撚大權就係女性
仲日撚日叫春
就好似如果有一日
印度包臉國啲男人日撚日話自己好撚冇權利
仲日日提男權
個撚個都想屌鳩你哋啦
唔撚明香港女人提乜撚嘢女權
有乜撚資格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞