【最新】KOL「書生百用」彭捷被指涉Metoo多名女性

204 回覆
63 Like 13 Dislike
我自己都幾 prefer 咁既 flirt,一方面似係反思,一方面暗有情欲喺入面。
赤裸裸既 flirt 就無咁有趣
咁都唔推,話唔定日後玩着你老母呢
連登仔嘅老母都哽得落,咁係佢本事啫
做人做到佢咁真係該煨
好嘔心
依條友拉得未
我咪list撚左pua有d咩囉屌你
都唔撚知你defend d乜撚野
我描述個現象你就覺得我屌柒佢
我真係屌你老母啦
你老母臭閪
fb果個寫文差撚到懷疑佢有冇受撚過正規教育
「第一位與他交往數月,表示未曾被他拍過敏感照片,而PUA等「邂逅戀愛模式」略有相似。」

「他就是現今流行說的PUA專家(Pick Up Artist),中文直譯為「搭訕藝術家」。在權力不平等的關係,透過情緒勒索造成他人不安、恐懼、羞辱或冒犯。」

PUA??how????我只係指出呢樣野
你地d仆街冚家剷就係度鳩屌
佢叫無賴書生算啦
睇唔撚明你想講乜鳩
當你帶住情緒咁覆既時候 我再覆都哂氣
呢度兩個好氣憤又冇腦既柒碌唔撚知點解好似護住樓主咁
你屌鳩我托柒咩
睇黎樓主群得多左膠,幫佢出聲既都只係呢D質素
犯左咩法
垃圾花生最多炒一日
就你呢句 我唔撚再推
如果你識樓主既話檢討下,影撚衰哂
冇閃卡想爆po都難
兩邊都咁既外表有閃卡都WFC
十幾條女勝過一個諸葛亮既,又唔係剩係得千字文肥婆
我真係多撚謝你啊睇到自己咁撚重要是撚但啦好行唔送
是撚但google:
PUA 一詞也引起討論,PUA(Pick Up Artist)是什麼意思? PUA中文直譯為「搭訕藝術家」,起初用於男性對女性進行各種邀約、勾引等行為所做的心理操控手法與技巧。 隨著時代演進,PUA 一詞已從說明兩性關係間的操控,衍伸應用於許多領域中權力不平等的關係,透過情緒勒索來造成他人不安、恐懼、羞辱或冒犯。

樓主咪講左書生情緒勒索要對方接受開放式關係囉我又唔明你嘅,屌你係明明你自己話自己文太長都冇睇清楚,最尾又扮撚晒野叫人用力啲。屌你自己睇完先衝出黎柒啦,唔想睇咪自己縮翻入你老母個西道囉,做乜撚野姐?
唔係無情緒就代表你好撚醒,舊屎都無

依個?
條友食屎啦,佢偽黃架!!!

成日喺度拋書包乜嘢哲學道理,對一班冇乜批判性思考嘅人妖言惑眾

記唔記得佢喺陳彥霖死因庭開審時寫嗰啲乜嘢仆街嘢
彭生咁型,想含
一邊喺page道歉 一邊用ac繼續反擊喎
https://www.facebook.com/share/p/Mq7m7afmqs9QtU3Z/?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞