【最新】KOL「書生百用」彭捷被指涉Metoo多名女性

204 回覆
63 Like 13 Dislike
講多少少點樣PUA比較好
除左用哲學合理化佢既開放性關係
樓主(fb果個)都係驚比人流出啫
冇想像中嚴重?
睇過你老母個閪,好正
做咩咁嬲豬 抽離少少去睇唔得咩
我唔鐘意共匪,但今次連個KOL主動認左(我相背後冇人迫佢認)
屌你 用metoo引人入去梗係會有預期睇到爆佢非禮強姦
睇哂成篇gpt用一段就歸納到既文就係得驚流出
我又唔撚係冷嘲熱諷
“影像性暴力”
明明係成年人你情我願
你係冷嘲熱諷啊
其實唔del相同偷影人沖涼
已經係嚴重性騷擾來
原諒我對性別議題冇乜認識
可以既話,你當好似樓主(fb)果個想同時推廣下性暴力議題咁答下我
偷影人阿樓主同意,我諗可以唔計啦下
唔del相同性騷擾既關係係邊?亦都點解嚴重?
但佢唔係偷影喎 係嗰陣條女覺得冇問題
同埋重點係條女唔信條仔,所以覺得蝕底咗啫

Btw分手兩三個月先再有新女好厚道啦 條女咁都覺得係一腳踏兩船
有無條垃圾人渣個樣睇下
上面個fb icon計唔計
所以我睇到既係(雖然咁講有d難聽)
個女仔驚流出所以要用唔同標籤,例如metoo、PUA黎拎黎搏得關注
同埋公開圍爐
令果條書生收皮唔敢流出
(我唔係話條書生呃蝦條啱,純粹描述我所觀察既野,條友低賤人渣就梗,唔駛討論)
咁個女仔唔好一副維持正義既論調為其他人抱打不平
如果唔係驚流出(除非書生有威脅過佢),佢驚其他人受害一早可以出黎屌柒佢 (不過都會有人會應我︰佢宜家先克服到有勇氣講出黎乜乜柒柒)
原來書生百用就係以前嗰個阿捷
唔怪之得寫嘢一樣咁噚氣
你都幾鬼好笑,你諗清楚係想討論定搞笑
流出唔嚴重睇嚟你由細到大老母啲教育有啲kick
唔係好難解釋
我嬲唔嬲同你老母有冇教仔係兩件事
快啦有咩哲學討論呀關於閣下老母
驚流出所以用標籤取得關注有乜問題?本身當事人係Facebook開po就係想多啲人關注去小心書生條撚樣同呼籲更多受害者一齊企出黎指證佢,最終個目的我唔認同係單純令佢收皮唔敢流出,而係可以集合更多受害者告鳩佢(先唔理成數幾高)。
既然書生都自認對受害者造成傷害嘅,人地企係道德高地屌柒翻佢又有乜問題?
真 不過連登好多人個家庭唔識教仔
搞到而家啲連登仔咁樣
好人好者成日改名
彭氏啲桃色嘢好似十年前已經睇過
留名等睇條淫棍仆街
同理心同知恥係要從細教,大咗無就係無

彭捷同嚴叔仲有佢哋啲盲粉之流,只要自己無事,佢哋就dont give a shit. 成個腦都係之乎者也,叫你咪撚呃人就喺度呀吱呀咗問什麼叫做愛,女性主義,道德相對,永遠都唔入正題。
唔怪得小學成日要寫閱讀報告 原來大個真係用到 怪錯老師
好有問題。咁同人亂鳩叫人做左膠有乜分別。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞