【最新】KOL「書生百用」彭捷被指涉Metoo多名女性

204 回覆
63 Like 13 Dislike
咪係睇哂都唔明其實有咩metoo問題

呢啲垃圾KOL好多都係表面正經但勁賤格
多謝你話俾我知篇野係bullshit
但前女友叫你del相比人揭發無del
呢點真係打唔到
點得罪立場啲人呢個唔知
無同意下影人出沖涼相都有問題,條撚屌彭捷都唔係第一次因為男女關係而比人屌
書生又出po話「可能」停運Facebook page。好心啦,搞到咁仲咁唔捨得個濕鳩過氣cap水page
除左影相,人地要求del之後俾人發現佢冇del 仲要分好類save低晒,係Facebook仲駁話係做生活照分類唔小心save低埋你話佢冇心我一定唔撚信啦。
其實係咪lecture 有教pua 女
黃絲kol全部都甩皮甩骨
有冇彭捷本人嘅圖
咁即係有無sd比人
無的話最多咪叫信錯人
條仔無罪架,有sd就報驚
鹽叔嚴振邦最近好嗎
條友應該唔係上堂學,紫煙亭話佢attendance 唔夠成績又唔好
即係Me乜撚野Too

性侵定性騷擾

用Fuckboy玩個陣就俾人影, 同Fuckboy玩完叫人Del相
呢條撚樣十年前係社運圈已經臭曬朵
推到有真相
黃就算啦 人誰無過 咁得閒抹黑不如團結少少
同女人拍拖好煩
個個都扮受害人
就咁睇受害者篇文,書生都冇得人同意就save 低啲敏感相,甚至係講大話話自己已經del而實質有留底,有冇犯法就留翻俾專業人士睇啦。件事啱啱先上水面,佢個朵本身都臭嘅,唔好跟車咁貼等多啲人出黎指證/平反再講啦。
真,我都想知書生大人有幾靚仔
篇文係主觀角度黎

Fuckboy 唔Del 相係衰格, 但事發期間兩個當事人都係情侶
邊個知篇野有幾多成係真

就算Fuckboy Del唔Del相, 一腳幾多船, 咁同Metoo有乜野關係?

BTW, 我完全唔認同受害人係圓潤版周秀娜
我本身理解#Metoo同性騷擾有好大關連,先假設篇文係真,而當事人書生私自留下受害者私密照又的確令受害者不安同感到被威脅而造成性騷擾,咁我又認為metoo係合理嘅。
當然啦,齋嗡冇意義,我都希望一係就更多人出黎指證,一係有前女友出黎護航,搞翻清楚件事囉。
葉半解啲friend
十年前見過,mk look
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞