[I/A] ハイキュー!! 排球少年 !!TOUCH THE DREAM (8)

965 回覆
0 Like 0 Dislike
Sor 俾錯資訊
有啲角開波特別勁,就加晒發球 (及川 宮兄弟 )
一定係打前排既ws (木兔 牛島 星海) 就加殺波
正選主攔網 就加攔網
我係咁加 頭腦幸運個啲我都係隨心

啲技碎比啲值得升既人同技
銅呢啲一定差,我比晒牛島升發球(銅) 因為佢攻擊力好高,升佢銅發球其實都唔錯
銀就比會長用既人啦
新手想問接波嗰陣揀good 同bad 有咩分別我知有時佢會問出界但good 同bad 又好似唔關事
有冇師兄路地裏第七日張彩券收唔到?
請問有冇中文攻略網 可以分享一下????
多謝長文解答 睇埋巴哈知道最緊要都係發球同殺波
但銀色都係唔係幾知點決定例如及川有一招銀接波三招銀二傳咁應該點揀
season啲角色係點升星啲橙碎一個星期先一粒角色一個月換一次點解可以有五星
收到
個張係抽獎卷 , 唔係平時抽角色個張
都係每個月咁換
我應該會選接波
及川一般都擺開波位,後排大機會要接波
同埋打真人pvp一定比人針二傳打
接波好啲
咁咪起碼要四個月先由零到五星仲諗住換到隻五星夜久嚟打自由人
多謝建議
係得Effort 卡先可以極速升5星
除非你重課或者極好運不停用卷抽中同一隻
如果唔係用幾個月換5隻橙卡升5星算好快
原來係咁未習慣隻game嘅養成時長咁其實新手彩角有30碎 係咪唔用都照升咗佢撐戰力好過換四粒石
如果新手岩岩起手,撐左戰力好過換4粒石
橙角方面,我係每次都賭冷門隊 拎多啲分每個月換齊啲橙角
賭咗幾日都淨係識跟原著邊隊勁/贏得多就賭嗰隊睇嚟要學下嘢
想請問定升lv有冇話點刷最好係咪都係打活動順便刷裝?定係主線刷自由人
如果活動 戰力唔夠拎唔到3星
就刷主線自由人先
普通彩菅原係咪冇乜用 我見淨係得一招技
佢啲碎係咪可以拎去換彩晶好過升佢星
收到
應該skip得
唔係唔鍾意列夫但會唔會出得太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞